Entertainment

Joost Klein toonde direct berouw na incident met fotograaf: ‘Het spijt me’

joost klein incident

De afgelopen dagen kunnen we niet meer om Joost Klein heen, hoe graag we dat ook zouden willen. Na zijn diskwalificatie op het Eurovisie Songfestival, na een incident, is dat alles waar iedereen nog over kan praten. Er zijn nu meer details, over het moment na het incident.

Joost Klein incident

Er gaan veel verhalen rond over het incident tussen Joost Klein en de Zweedse cameravrouw. Er wordt gezegd dat hij de camera stuk zou hebben gemaakt, andere verhalen zeggen dat hij alleen een slaande beweging heeft gemaakt en zo kunnen we nog wel eventjes doorgaan.

Het incident moet in ieder geval ‘zodanig heftig’ zijn geweest, dat het heeft gezorgd voor een diskwalificatie in de grote finale van het Eurovisie Songfestival. Het nieuws – en de naam Joost Klein – zijn inmiddels wereldnieuws geworden. We zien overal dat zelfs mensen uit Canada en de Verenigde Staten er lucht van hebben gekregen, terwijl zij helemaal niks te maken hebben met het Eurovisie Songfestival.

Joost Klein toonde direct berouw na incident met fotograaf: ‘Het spijt me’

In Zweden staan de kranten er ook nog steeds helemaal vol mee, door bijvoorbeeld het blad Aftonblader – één van de populairste kranten van Zweden – publiceert voortdurend de laatste updates.

Bij Shownieuws zijn ze een gesprek aangegaan met een journalist van de krant, Torbjörn Ek. “Onze bronnen vertellen dat Joost tijdens zijn politieverhoor verteld heeft dat hij gestrest was van alle fotografen, en dat hij wilde data ze stopten met filmen”, vertelt de journalist. “En dat volgens hem en de politie, hij vond dat ze te dichtbij kwamen. Dat dat hem irriteerde, daarna zijn arm omhoog deed, en met zijn vuist een slaande beweging richting deze fotograaf maakte.”

Uit betrouwbare bron zou de journalist ook vernomen hebben dat Joost erg agressief moet zijn geweest en dat hij gewelddadig optrad. Dit is echter niet hetzelfde als fysiek geweld.

Joost zag de bui waarschijnlijk direct al hangen, want die heeft van de organisatie van het Eurovisie Songfestival echt wel wat regels opgelegd gekregen. Hij had namelijk direct spijt van zijn actie. “Het spijt me, het spijt me”, zou hij meermaals hebben gezegd.

Er werd al naar buiten gebracht dat Joost mogelijk vervolgd zou gaan worden voor zijn actie, maar dat lijkt ons een beetje overdreven. Het onderzoek is in ieder geval versneld uitgevoerd en het ligt nu bij het Openbaar Ministerie.

12 reacties

Kale Kees

Groter worden we met diep berouw en spijt. En nu weer met het leven.

Leugenaars

Jullie als RP zijnde konden wel om Joost Klein heen maar dat delen jullie niet aangezien het met 37 stukjes erover het enige was waarover jullie konden schrijven

Marco B.

HET SPIJT MIJ OOK MEISJES !!!

Carlo

Hij is geïndoctrineerd door zijn halal matties en denkt dat het normaal is.

Jan Pieterszoon Coen

Kan dat joch naar een fatsoenlijke kapper gaan aub.

Aad de Bruyne

Als het Songfestival 1 ding heeft bewezen dan is het wel dat het De uitkomst is voor de toestroom aan asielzoekers . Het COA zou louter moeten bestaan uit mensen uit de lhbtqi+ gemeenschap en onze gasten zouden verwelkomd moeten worden met een regenboogvlaggetje want het aantal people of colour was op 2 handen te tellen daar in de zaal

Huilen is voor jou te laat...

Zijn managers wisten wie en hoe Joost was, ze hadden hem strak moeten houden, op de huid moeten zitten. En sorry is nu te laat.

Doorgestoken kaart

De EBU wilde gewoon van Joost af, daar komt het op neer. Er is van een vlieg een olifant gemaakt. Opzettelijk slecht gecommuniceerd zodat de perswereld lekker kon speculeren. Wat Joost heeft gedaan was niet netjes, maar de reactie van de EBU slaat nergens op.

Joost Samengevat

Zijn Muziek: “Joost’s muziek is echt revolutionair. Ik bedoel, wie had gedacht dat onsamenhangende teksten en bizarre beats zo’n hit zouden worden? Echt baanbrekend werk.”

Zijn Boeken: “Zijn schrijfstijl is gewoon onnavolgbaar. Het is bijna alsof hij woorden willekeurig op een pagina gooit en het kunst noemt. Pure genialiteit.”

Social Media Aanwezigheid: “Joost’s posts zijn echt inspirerend. Vooral die waar hij ons laat zien hoe geweldig zijn leven is, terwijl hij doet alsof hij een gewone jongen is. Zo authentiek.”

Publieke Optredens: “Zijn live optredens zijn echt een ervaring. Vooral wanneer hij zijn publiek totaal in verwarring brengt. Het moet kunst zijn, want ik begrijp er helemaal niets van.”

Persoonlijke Stijl: “Zijn kledingstijl is echt uniek. Het is bijna alsof hij zich in het donker kleedt en vervolgens besluit dat het helemaal hip is. Echt mode-icoon materiaal.”

Glenda Hulita Elisabeth Batta

Volgende keer ga ik wel!

Natnek

R0t op met die p|snicht.

mo

hijs gewoon para junk samenvattent