Attentie attentie! Roy Donders nog steeds hetero

Wij houden Roys draai nauwlettend in de gaten. Gordon roept ook af en toe dat ie met een vrouw verder gaat, maar meestal is dat gewoon een roep om aandacht. Donders is nu al maanden van de poes. Deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4.

We kunnen dus wel stellen dat het geen mediastunt is geweest of een opvlieging om van zijn potenstein af te komen. Roy en Michelle zijn gewoon een echt stel.

15 reacties op “Attentie attentie! Roy Donders nog steeds hetero

 1. Robbie zegt:

  Nee maar Roy Donder en ondanks ik niet graag Brabanders afval heeft die nu ook ineens een hekel aan de Meilandjes??? En ja die Martien is echt een eikel dat ben ik met hem eens, maar Erica mag ik gewoon graag. Een doorzetter en neemt geen woord terug tegenover de islam, ja dan heb je me. Heerlijk wijf die Erica tenminste eerlijk een snoeiharde werkster en gaat niets uit de weg. Eindelijk een persoon naar me hart en als ik dan naar die Roy kijk denk ik alleen maar: weer zoeentje die mee de wind meewaait. Erica dit is een liefdesverklaring……….

  4
  6
  • Haldie zegt:

   Nou…..ik zou zeggen kijk eens in een willekeurige sportschool rond en je ziet de Barbielovers bij bosjes rondlopen. Maar wanneer ik gay ogen zie dan herken ik ze op een kilometer afstand. En Roy mag gierend gelukkig zijn/lijken met deze Barbie maar hij is zo ruig als een kokosmat.

   2
   1
 2. Tinus plotseling zegt:

  Hij weet van de narrighed niet meer wat hij nu weer moet verzinnen om in de shine te komen.wat een loser alles wat hij aanpakt veranderd in stront. Kunnen we deze zak ook mee geven aan de vuilensman.

  4
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.