Roy Donders nog steeds hetero

We blijven vinger aan de pols houden. Eerder was het voor Roy vinger in de bips, maar die tijden zijn geweest. De ‘stylist uit het Zuiden’ heeft de stap naar de overkant gewaagd en is nu helemaal in love met een vrouw. Hij gaat notabene met haar en haar kinderen naar zo’n verschrikkelijk familiepark. Dan ben je wel erg gek op iemand.

Als er toch 1 reden is om van potenstein te blijven is het om dit soort treurige uitstapjes te voorkomen. Dan maar pijn in de reet.

Ps: Over reet gesproken. Die Michelle heeft een goeie kont. Volgende foto je hand daar even op leggen, Roy. Dat staat mannelijk.

12 reacties op “Roy Donders nog steeds hetero

 1. Judas Priest zegt:

  Thanks voor de update.

  Het bewijs is geleverd.
  Er is wél genezing mogelijk voor mannen met h0m0.
  Conversie therapie moet gewoon in het ziekenfonds pakket.

  36
  37
  • Scoop zegt:

   SCOOOOOOOOOOOOOOOOP

   TELEGRAAF

   Beste Zangers Live schuift Glennis Grace aan de kant
   Updated 29 min geleden
   30 min geleden
   in STERREN

   Glennis Grace doet niet langer mee aan Beste Zangers Live. Dat maakt de organisatie maandag bekend via sociale media. „Beste Zangers staat voor verbinding door middel van muziek en interactie met elkaar (artiest en publiek). Op dit moment kunnen we dit niet waarborgen met Glennis Grace in de line-up.”

   2
   1
 2. TiTaToverkuffar zegt:

  Logisch ook. Zou deze prima elke dag in haar reet kunnen neuken. Zeurt vast wel iets meer dan een vent, maar je kunt niet alles hebben

  9
  5
 3. Frank zegt:

  Gewoon stik jaloers dat hij zo’n lekkere mokkel heeft echt niet normaal hoe sommige reageren zielige rukkers je gaat lekker royke laat ze maar lullen zo’n vrouw zullen hun nooit krijgen echt top gun het je van harte 👍👍👍😎

  9
  6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.