Roy Donders nog steeds hetero

Hij blijft maar doorgaan, die Donders. Nou heeft ie weer wat te vieren met zijn Michelle. Wat is onbekend, maar laten we god op onze blote knieën vragen dat hij niet ook nog een kind gaat maken. De man wist een paar maanden geleden nog niet hoe een vrouwelijk geslacht eruit ziet en nu dit.

En dan kan je vragen of het nodig is om steeds een update te geven dat Roy Donders nog steeds hetero is, maar dit is van grote importantie. Want hij was de grootste nicht van de teevee en nu opeens niet meer. Dat is toch raar.

19 reacties op “Roy Donders nog steeds hetero

  • Raimon zegt:

   Dacht ik ook al. Jan kom eens met wat anders dan dit. Jij bent een entertainer, waar wij voor betalen. Een beetje kwaliteit in de nieuwsberichten kan geen kwaad.

   9
   1
  • Kutter ziefood zegt:

   Goed lezen Mcblindevink. Ik deel dezelfde zorgen als ome Janus, het liefst heb ik dan ook meerdere keren per dag bevestiging.

   3
   2
 1. Stylist uit Bergen zegt:

  Met de grootste moeite van de wereld is er geen geslaagde make over nog voor de zure volgevroten kalende Roos te bedenken.
  De glasbakbig houdt het bij zijn zwarte t shirts (kleedt wat slanker af 😂😂🐷🐷😂) en het brilmontuur van zijn oma😂😂

  1
  12
  • Pispaal zegt:

   Ik denk dat de buitenkant van jouw hoofd net zoveel last heeft van rot als de binnenkant. En dat je daarom iets teveel Anti-Roos shampoo gebruikt. Dat een zeer eigenaardige en negatieve obsessie als deze daar een bijwerking van kan zijn, is best interessant. Misschien is het een idee om je hierop te laten nakijken in een lab.

   2
   2
 2. J.klepzeiker zegt:

  Wie is dat die Roy donderstraal ken der niks van.Nooit van gehoord en gezien . Dat komt natuurlijk omdat ik In buitenlander woon zie geen TV Nederland 📺.

  1
  2
 3. Kutter ziefood zegt:

  Royke is zo gay dat hij Gordon nog heel wat zou kunnen leren. Al is die trouwens nu ook part time niet meer gay, afhankelijk van zijn locatie natuurlijk.

  3
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.