Televisie

Antoon krijgt eigen documentaire

Antoon krijgt eigen documentaire

Antoon krijgt eigen documentaire. Dat werd bekendgemaakt nadat hij met een filmploeg bij de awards van Q-music werd gespot. RTL Boulevard interviewde hem en zijn vader hierover. Het blijft bijzonder hoe elke gek in Nederland een documentaire krijgt.

Award voor ‘beste Nederlandse artiest’

Of, nou, ja… ‘elke gek’… Antoon is tenminste nog iemand die zojuist een award heeft gewonnen. Dat is daarom in ieder geval iets beter dan bijvoorbeeld een Jaimie Vaes, die eigenlijk alleen maar bekend werd door haar relatie met de meppende dwergrapper Lil Kleine. Dat is een figuur die verder zelf helemaal niks anders kan dan bergtoppen weg snuiven.

Antoon won een award voor ‘beste Nederlandse artiest’. Het spijt mij, maar die begrijp ik niet helemaal. Van alles wat de Nederlandse scène te bieden heeft, wint een of ander snotjong, die overigens ook al een tijdje onderaan de Top 50 staat, dé prijs. Awardshows stellen tegenwoordig ook niets meer voor. Elke publieksprijzen bestaan niet meer. Meestal is het doorgestoken kaart en ook dit keer ruikt het daar weer sterk naar.

Antoon krijgt eigen documentaire

De winnaars worden bij RTL Boulevard besproken en daarom kwam Rob Goossens ook met een ander nieuwtje: “Wat ik ook interessant vond: Antoon was er en die blijkt gevolgd te worden voor een documentaire.” Wat leuk. Wederom een documentaire over iemand die het eigenlijk helemaal niet verdient. We verbazen ons er niet eens meer over.

‘Van niets naar iets’

“Je gaat eigenlijk daar mijn leven zien in de afgelopen drie jaar waarin ik van niks naar iets kom”, legt Antoon zelf met een prachtige bewoording uit. Papa, die naast hem staat op de rode loper, zegt hierover: “Dit is nu de kroon op het werk. Dit is een goeie… tentstok”, waarmee hij doelt op de Q-music award. Succes met je tent, maar bouw ‘m alsjeblieft even een stukje verderop zodat wij er niet tegenaan hoeven te kijken. Dankjewel.

View post on Instagram
 

Nog geen reacties