SCOOP! Antoon doet mee aan het Jachtseizoen van StukTV

We hebben weer een scooooooop pakken! We kregen een foto doorgestuurd van Antoon in een oranje pak en de mannen van StukTV naast de welbekende bus. Antoon doet mee aan het Jachtseizoen van StukTV.

Het is te hopen dat iedereen weet wat Jachtseizoen is en wie Antoon is, maar voor degenen die het niet weten volgt nu een korte uitleg. Antoon is een zangertje van 20 die hits op z’n naam heeft zoals Oliva, Hallo en Hyperventilatie. Omdat de hitlijsten tegenwoordig gedomineerd worden doordat pubers veelvuldig gebruik maken van Spotify, staat hij regelmatig in de toplijst.

Jachtseizoen is een programma van StukTV waarbij de mannen (Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens) ‘jacht’ maken op een BN’ertje. Dennis heeft hier ook al eens aan mee gedaan. Dat was de meest hilarisch slechte aflevering ooit. Hoe kan het ook anders als je Dennie vraagt.

24 reacties op “SCOOP! Antoon doet mee aan het Jachtseizoen van StukTV

 1. Repper sjors zegt:

  Vuurtoren uit bergen vind noiken lekker
  Met vijf nejgers achterop lust zij alle piemols rauw,
  Lekker noiken bij se glasbak dan kan jantje lekker mee kijken vind tie leuk.

  6
  7
 2. Jan Roos is een minne vieze dronken bedelaar overal weg getrapt zegt:

  Jan i s vandaag niet bij Gall & Gall geweest. Hij ging langs de Appie voor zijn bier, reclame-aanbiedinkje !!!!!!. Verder was hij daardoor niet rond 13.00 uur bij de glasbak, maar circa rond 13.20 uur. VETTTTTTEEE SCOOOOP

  6
  3
  • Zoon van het kaasboertje zegt:

   SCOOOOP: Jan Roos de donatie bedelende dronken befbig uit Bergen is vanochtend om 12:40 gespot bij de Aldi met een tas vol schuoltenbrau. Zouden de donaties opdrogen waardoor de minne zeug tegenwoordig bij de Aldi zijn drank haalt?

   4
   0
 3. Marcelleke zegt:

  Antoon neukt mijn zoon.
  Hij doet dit anaal, waar ik zo van baal.
  Een zoon als nicht, hij is voor zijn lul gezwicht.
  Heel Enschede nu op zijn kop, Antoon likt aan Dennis zijn dop.

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.