Dikzak boos op Dennis vanwege Jachtseizoen

Wie deze vethomp is weet ik niet, maar hij is niet tevreden over het optreden van onze Dennis bij de jongens van StukTV. Gisteren was te zien hoe de zoon van de kaasboer meedeed met Het Jachtseizoen en er weer eens een hele bijzondere uitzending van maakte.

En daar is deze aangespoelde zeekoe niet blij mee. Hij vindt dat Dennieboy moet worden gediskwalificeerd. Wij vinden dat hem de toegang tot de Febo ontzegd moet worden.

26 reacties op “Dikzak boos op Dennis vanwege Jachtseizoen

 1. Robbie zegt:

  Hey dikke stomp gestolde jus, ga gewoon weer pizza reviewen eikel. Vorige keer zat die vetklep ook al te janken omdat er grappen werden gemaakt over Ruben Koet toch?? Maar het lijkt wel dat hij met elke upload vetter word Bradge gewoon je bek houden dombo (letterlijk en figuurlijk)

  36
  2
 2. BigDick_Daddy69 zegt:

  ik vond dennis wel een niveau hoger wel was het spray idee iets minder was wel leuk dat de jongens daardoor leterlijk spullen moesten kopen. meeste episodes voelen ook nep deze had wel een echte vibe.

  9
  10
  • Anton van Tricht zegt:

   Bradley van Dijk is een p e d o met twee hersencellen.
   En z’n vader is een autodief.

   Waarom heeft deze smakeloze klont nog een YouTube kanaal?
   Zit hij te wachten tot Juultje voor de deur staat?
   Of toch maar verder gaan met kids van 13 of 14 naar z’n kelderbox lokken… al deze YouTube filmpjes zijn ‘verdacht’

   23
   2
 3. Rapper Sjors zegt:

  Uitzending gekeken. Mooi om te zien dat Dennis het beter doet dan ik. Nog mooier is het hoofd van Giel die inziet dat het niet de uitzending is die hij wilde hebben. Heerlijk. Onzin al die helikopters en snelle boten. Een verfrissende uitzending is het! Zo nog ff lunchen, broodje pindakaas. Fijne zondag!

  13
  2
 4. Donald Trump zegt:

  Als je deze homp verzadigd vet in de biomassacentrale flikkert; dan zit Amsterdam weer voor een week goed voor elektriciteit en warmte.

  13
  1
  • Ad Looij zegt:

   Wij van het LooijKartel proberen al een tijdje deze kneus uit Kortenhoef aan te pakken. Met een beetje hulp van de Roddelpraat clan krijgen hem hopelijk gauw uit de Wajong. Zoek ons anders even op op Telegram.

   5
   9
   • Kees de jager zegt:

    Het looijkartel is niets meer dan kleine pubertjes met een hoop praatjes en weinig daden. Hopelijk krijgen ze snel een leventje zodat ze de obsessie met de geweldige Bradge kunnen laten varen.

    6
    1
    • Henk de vries zegt:

     Dat kan ik bevestigen, kartelmongool levert helemaal niets, dit miezerige mannetje post dagelijks wat hij allemaal wel niet heeft besteld op het adres van die dikzak of dat er een moordcommando aan komt, dat er posters opgehangen worden en weet ik wat nog meer. kartelmongool kan enkel roeptoeteren maar komt 1. nooit met bewijzen, 2. zwetst alleen en levert niet, 3. totaal onbetrouwbare mongool met tijd te veel

     7
     1
 5. Daniël de Ridder zegt:

  Tip: zoek eens op YouTube naar “bradgevlogs roddelpraat”. Zijn hele leven bestaat zo ongeveer uit Roddelpraat kijken en fastfood vreten. Hij zou heel graag uitgenodigd worden om een keertje langs te komen in de uitzending.

  Zoek naar “Bradgetv daniel de ridder” voor nog meer moois.

  5
  0
 6. Peter zegt:

  De persoon in kwestie betreft Bradley van Dijk uit Kortenhoef. Bradley is al jaren bezig om exposure te krijgen door middel van verschillende YouTube accounts en tiktok. Hij is zelfs bereid om over lijken te gaan en commentaar te leveren op alles en iedereen terwijl hij niet eens voor zichzelf kan zorgen. Deze jongen is zwakbegaafd en leeft in zijn eigen leugens. Zoek maar op Google naar de trefwoorden: braddie, bradge, fok forum, autoweek en flitsservice. Er zijn genoeg topics hoe hij de boel belazerd. Zowel fysiek als mentaal heeft hij problemen om met onze maatschappij mee te gaan. Die jongen heeft te weinig aandacht en manieren vanuit thuis meegekregen gezien zijn doen en de uitspraken die door hem zijn gedaan. Er zijn verschillende accounts op YouTube die toelichten hoe deze jongen in elkaar steekt. Hij momenteel bezig om kleine kinderen op te lichten door middel van een kleine donatie te vragen voor videoboodschappen. De videoboodschappen worden echter niet geleverd. En iedereen die daarnaar vraagt wordt zorgvuldig door hem zelf geblokkeerd en de reacties worden verwijderd. Hierdoor lijkt het dat hij een eerlijke jongen is en dat hij geen vlieg kwaad doet. Mijn inziens heeft deze jongen professionele hulp nodig en dient hij van het internet afgehaald te worden. Hij vindt het alleen maar geweldig dat hij op roddelpraat wordt besproken terwijl hij niet inziet dat hij zichzelf de nesten inwerkt.

  12
  3
 7. Donny Roodbal zegt:

  Deze kwezel is wanhopig op zoek naar aandacht. Negatieve aandacht vindt ‘ie ook prima. Hij wil niets liever dan figureren in Roddelpraat. Ook al maken jullie ‘m helemaal met de grond gelijk, dan nog geef je hem wat hij wil… Trap er niet in, negeer hem en laat hem zich in anonimiteit kapot vreten.

  2
  2
 8. Smitsmeister zegt:

  Serieus Dennis…..
  Dit is belachelijk deze man geeft een mening en dan zo over zijn uiterlijk praten brutaal dit dat dit tegenwoordig de internet is kom op ik had je beter ingeschat ik ga toch ook niet over jou autisme beginnen

  Deze man is zo onschuldig en ja blijkbaar is het echt waar internet heeft geen emoties denk want we kunnen alleen maar elkaar afpersen

  0
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.