Anouk en Peter van der Vorst haten elkaar

Anouk verliest haar

Nou ja, Anouk vindt Peter een gillende speenvarken en Peter vindt Anouk een beetje overdreven. Dit naar aanleiding van Anouk’s ontslag bij The Voice vanwege alle smeerlapperij daar. In een interview op 538 sloopt ze de televisiebaas van RTL en hij reageert daar weer op.

Anouk

“De dag erna, dat was die maandag, heb ik Peter van der Vorst als een soort gillende speenvarken aan de telefoon gekregen. Hij begon te gillen dat ik een backstabber was en dat we alles samen hand in hand moesten oplossen, want we hadden zo’n goede band. Nou ja, dat heb ik helemaal niet.”

“Ik heb die man drie keer gezien. We hebben gewoon een zakelijke afspraak, dus ja, dat vond ik een beetje vreemd. Ik zei: ‘Gast, hou gewoon je fucking waffel dicht. Je kan beter zo lopen gillen tegen al die gasten die hun fucking lul niet in hun broek kunnen houden en niet tegen mij.’ Daarna heb ik nooit meer iemand gesproken.”

Peter van der Vorst

“Wij waren overvallen door haar Insta-post waarin Anouk ontslag nam, ze had niets vooraf bij ons gemeld. Ook de bewoordingen die ze gebruikte waren heftig, zeker voor iedereen die wel te goeder trouw aan The Voice werkte.”

“Pas de volgende ochtend nam ze de telefoon op. In dat gesprek liepen de emoties even hoog op, maar hebben we ook weer keurig afgesloten.”

Conclusie

Ze zijn allebei hypocriet.

8 reacties op “Anouk en Peter van der Vorst haten elkaar

 1. Tussentijdse Beschouwingen. zegt:

  Peter van der Vorst heeft het niet makkelijk. Alles en iedereen ontglipt hem. Oftewel. Alles wat hij aanraakt valt als los zand uitelkaar. Kijk dan.
  GTST bijna opgedoekt. Frank en Rogier niet te handhaven. Jinek is 9 maanden per jaar met verlof. The Voice rust in stilte, terecht dat Anouk pissed is. Marc van der Linden mocht eerst volledig ontsporen en vloog toen de laan uit. Carlo Boszhart bungelt al wekenlang aan een dun koordje. De afgeschreven Paul de Leeuw werd eerst wel en later niet ingehuurd. Oma Tensen (68) kom de boel redden. Geflopte EO presentator Renze Klamer moet de talkshow van Eva vlot gaan trekken. RTL boulevard is nooit meer actueel. Niemand weet hoe het verder moet, Peter zelf ook niet. Fusie met Talpa trekt RTL mee kopje onder.
  Wie doet het licht uit bij RTL????

  42
  0
  • Kotsen zegt:

   Precies! Spijker op zijn kop!
   Zowel RTL als Talpa blijven maar teren op oude formats en de oude “sterren”. Langzaam maar gestaag raak je hiermee je publiek kwijt.
   Je kunt zeggen wat je wilt over de publieke zenders maar daar wordt af en toe nog wat nieuws geprobeerd en dat werpt wel zijn vruchten af. De commercielen blijven echter die ene sinaasappel telkens maar weer opnieuw aan het uitpersen. En recyclen steeds dezelfde BN-ers waar iedereen inmiddels zo’n beetje over kotst. Ik noem geen namen, maar ze worden hier vaak genoeg genoemd 🙂

   3
   0
 2. Peter van der mannenworst zegt:

  Sind Roos en Schouten zo geweldig kunnen zingen zou ik gluiperd Dennie wel als coach inhuren, maar ja dan moest Janus mee. En dat hatende bolle alcoholvarken past met zijn biggenreedt niet in eendraaistoel.

  0
  26
 3. Nakketikker zegt:

  Als Anouk het echt zo smerig vond dan had ze in november al haar bek moeten opentrekken.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.