Andy van der Meijde stond doodsangsten uit

Andy van der Meijde stond doodsangsten uit

Andy van der Meijde stond doodsangsten uit. Tijdens het opnemen van zijn eigen YouTube-serie Bij Andy In De Auto wist hij net optijd weg te komen bij een overval. Of zit die vork toch iets anders in de steel?

Meiden onder elkaar

Bij Andy in de auto zit Marouane Meftah. Hij is een voormalig voetballer en kwam gezellig bij Andy in de serie langs om eens diepgaande gesprekken te voeren. Gezellig, meiden onder elkaar, maar dan… Tegen het einde van de video gebeurt er iets wat Andy en Marouane niet hadden zien aankomen.

Andy van der Meijde stond doodsangsten uit

Terwijl de meiden rustig, al kletsend, aan het rijden zijn, wordt de auto ineens klem gereden door anderen. Alsof dat nog niet raar genoeg is, stappen er twee mannen uit en rennen naar de auto van Andy.

Andy zou Andy niet zijn als hij niet als een soort James Bond onwijs scherp zou reageren, dus dat is precies wat hij doet. In een fractie van seconden besluit hij de auto te keren en weg te scheuren.

Is dit een grap?

En Andy is zelfs nóg scherper dan dat, want hij vraag Marouane of hij achter de grap zit. Hij is namelijk ook nog eens Mocro Maffia-acteur en zou dit dus prima in scéne kunnen hebben gezet. Marouane ontkent het in eerste instantie, maar geeft later toch toe de aanstichter van de grap te zijn geweest.

Het was in ieder geval duidelijk dat Andy wist wat hem te doen stond. Het lijkt bijna alsof hij ervaren is in dit soort situaties. Uhm… Andy, is er iets dat je ons moet vertellen? Voor de mensen die het tafereel graag met eigen ogen willen bewonderen, is de video hieronder te bekijken. (Vanaf 38:00).