Wilfred Genee wil René van der Gijp vervangen voor Andy van der Meijde

Wilfred-Genee

Tegenwoordig presenteert Ladyshave ook Veronice Offside. Daar zitten Andy van der Meijde en Wesley Sneijder op de plekken van Johan Derksen en René van der Gijp. Wilfred Genee wil René van der Gijp vervangen voor Ander van der Meijde en René voelt zich daar duidelijk door bedreigd.

Bedreigd door de nieuwe generatie

Wilfred Genee vertelt op Radio Veronica dat René zich bedreigd voelt door de nieuwe generatie. En daar heeft hij een reden voor. René roept namelijk dat Andy het heel erg slecht doet. “Het kan niet heel vaak heel erg goed zijn, maar dan moet hij er wel anders in gaan zitten, vind ik. Dan moet je wel proberen zeg maar een beetje de kar te trekken af en toe als je merkt dat het stil valt”, aldus René die vindt dat hij het zelf beter weet.

Normaalgesproken maakt een voorganger ruimte voor een nieuweling. Het is daarom ook ongebruikelijk dat René hem zo afvalt, maar zijn ego is duidelijk in elkaar gedeukt. Wilfred reageert op de aanval dan ook met: “Ja, maar hij doet het nog niet zo lang en ik vind dat hij echt een aantal goede uitzendingen heeft gemaakt. Het kan niet elke keer feest zijn.”

Ladyshave Wilfred in de verdediging

Inmiddels is ‘de aanval’ alweer een paar weken geleden, maar Wilfred kan er nu nog op de radio over zeggen dat het hem wel opgevallen was. Gelukkig weet onze vriend Ladyshave het uit te leggen: “Het is natuurlijk zo dat de nieuwe generatie eraan komt en dan wordt het natuurlijk ook door de oude generatie misschien wel gezien als een bedreiging. Ik weet het niet, maar… Nou ja, ze komen elkaar niet tegen op het toilet tot nu toe.”

“René is natuurlijk een begrip met alles wat hij gedaan heeft door de jaren heen en Andy komt net kijken. Hij doet het nog maar heel kort. Hij probeert nu zijn eigen rol en identiteit te ontwikkelen”, aldus Wilfredje op de radio. Willert is zelf wel over Andy te spreken: “Wat weerstand en kritiek hier en daar is ook wel goed, maar ik denk dat hij het tot nu toe heel goed doet.”

Het is dus wel duidelijk welke ‘kant’ Wilfred in dit verhaal kiest. Hij vindt dat René gewoon ruimte moet gaan maken voor de nieuwe generatie. In dit geval Andy van der Meijde. En voor het eerst sinds tijden moeten we Wilfred daar toch gelijk in geven. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, René. Doei.

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN