Andy van der Meijde geeft Melisa een bijzondere nieuwe auto

ZIEN: Andy van der Meijde geeft Melisa een bijzondere nieuwe auto

Andy van der Meijde geeft Melisa een bijzondere nieuwe auto. Hij deelt in zijn verhaal op Instagram de beelden waarbij ze de auto voor het eerst te zien krijgt. De auto heeft in ieder geval een bijzondere kleur.

Wat zal er onder het doek zitten?

Onze grote vriend Andy van der Meijde vond het tijd om zijn vrouwtje weer eens te verwennen en gaf haar daarom een auto cadeau. Zoals we tegenwoordig bijna dagelijks op Instagram voorbij zien komen, staat er een auto onder een zwart doek. Het is dus nog heel erg spannend wat er onder het doek zal zitten.

Melisa lijkt wel een beetje ongeïnteresseerd over te komen wanneer ze in de garage staan. Andy roept dan ook naar haar: “Krijg je een nieuwe auto van me, wil je niet eens… uhh… Doe nou even wat!” En dan komt Melis in beweging, hoor. Ze loopt naar het doek en pakt het vast. Wanneer het doek van de auto valt, wordt duidelijk welke auto hij precies voor haar gekocht heeft.

Een bijzondere nieuwe auto

Het gaat om een schattige mini. Andy vindt het allemaal hilarisch en roept: “Hij is wel mooi, haha.” Wat is er zo bijzonder aan de auto dan? De kleur. “Als je in het bos rijdt, zien ze je niet, haha!”, zegt Andy er zelf over. En dat klopt, want de auto is groener dan groen. Al hoewel… Het is net een botsauto van de plaatselijke kermis, dus ik denk dat die door de bomen heen nog steeds op zou vallen, maar dat ter zijde.

Leuk, leuk cadeau! We houden even in de gaten of we de botsauto een keer tegen zullen komen op de weg. Dan gaan we natuurlijk even toeteren. Ik kan me niet voorstellen dat er meer van zulke rondrijden. Veilige kilometers gewenst!