Relletjes

Waylon onder vuur nadat hij vreemdgaan afschuift op erectieproblemen

Waylon onder vuur nadat hij vreemdgaan afschuift

Waylon onder vuur nadat hij vreemdgaan afschuift op erectieproblemen. In Boerderij van Dorst vertelt hij over het overspel wat hij pleegde tijdens de relatie met Bibi Breijman. En ook nog eens op een moment dat Bibi hoogzwanger thuis op de bank zat. Eerder gaf hij de schuld aan ‘demonen’, maar nu legt hij verder uit ‘wie’ de demonen zijn.

‘Het is een mannending’

“Ik begrijp dat het woord ‘demonen’ voor een heleboel mensen een ding was, van: ja, het is lekker makkelijk om het daarop af te schuiven. Maar niemand heeft ook maar enig idee van wat er bij jou speelt of bij jou thuis speelt.” Om nog maar iets verder door te gaan op de cryptische uitleg, vertelt hij verder: “Het geeft ook een soort opening voor iets wat niet alleen bij mij speelt, weet je wel. Ik ben niet de enige gozer of de enige man die dealt met onzekerheden of noem maar op, weet je wel.”

Non-binaire Raven heeft gelijk door welke kant hij op probeert te gaan: “Is het een mannending, ja?” Waylon antwoordt instemmend en legt verder uit: “Ehm, nou oké, weet je wat, f*ck it. Door het leven, door wat dan ook, weet ik veel wat, zijn er blokkades in mijn hoofd gekomen die ervoor gezorgd hebben dat het beneden gewoon niet meer lekker werkte.”

Afschuiven op erectieproblemen

“Je… Je… Je… L*l?” vraagt Raven ongemakkelijk. “Ja, precies dat, weet je wel. Weet je hoe f*cked up dat is?” Ja, Waylon, dat is best wel heel erg vervelend. Maar is het een reden om vreemd te gaan? “Dat is geen excuus, verre van, maar het is wel het demoon waar ik het over had. Ik ben gewoon een tyfusl*l geweest die een ongelooflijk stomme fout heeft gemaakt en die een probleem die hij had is gaan oplossen met iets wat nog veel grotere problemen heeft veroorzaakt”, vervolgt hij.

Vanuit een soort onzekerheid of paniek wilde hij aan zichzelf bewijzen dat hij het nog kon. “Nou, op zoek gaan naar datgene wat het prikkelt. Het is heel heftig om als man te ervaren van: hé, f*ck, m’n shit werkt niet, man, what the f*ck is er aan de hand?” Waylie, Waylie… Moet je dit nou wel gaan vertellen? Ik denk niet dat dit in je voordeel gaat werken…

Advocaat van de duivel

Frédérique Spigt is ook te gast bij Boerderij van Dorst en die wil er toch nog even kritisch op reageren: “Dan nog… Nou zal ik even de advocaat van de duivel zijn. Het blijft natuurlijk toch wel gek dat jij dat bij iemand anders uit moet proberen.” Waylon reageert daarop dat het kwam door de paniek. Frédérique begrijpt niks van het probleem, omdat ze zelf dat geslachtsdeel niet heeft. Duh.

Raven reageert er grappend op: “Ik heb er zes! Die liggen allemaal bij mij onder het bed! (…) Ik denk dat je wel echt de twee meest verkeerde mensen hebt getroffen om je erectieproblemen mee te bespreken!” En dan weet Waylon de verwarring nog iets verder uit te zaaien: “Nee hoor! Want ik heb er geen problemen meer mee! Dat is het mooie.” Oké, dan.

Kijkers van het programma leveren vervolgens felle kritiek op de uitspraken van Waylon in Boerderij van Dorst. Op Twitter gaat het los, maar op Shownieuws weet Evert Santegoeds ook iets te zeggen: “Het is echt wonderbaarlijk moet ik zeggen. Hij heeft mannelijk Nederland een nieuw excuus gegeven om vreemd te kunnen gaan.” Ja, klopt. Bedankt!

Verder vinden ze het bij Shownieuws allemaal erg heftig voor Bibi. “Denk je dat het nodig is om dit te zeggen? Die vrouw heeft al het een en ander over haar heen gekregen destijds. Nu krijgt ze weer dit te horen, nu komt dit weer in de openheid.” Die arme vrouw zat thuis met een zwangerschapsvergiftiging en Waylon maakte zich druk om de hardheid van z’n l*l. Dan kijk je niet meer in de spiegel en ga je totaal voorbij aan het feit dat je zelf één grote erecte l*l bent.

Nog geen reacties