André Hazes werkt aan nieuwe muziek op kamp

André Hazes werkt aan nieuwe muziek op kamp

Volkszanger jr. bleek eerder al weer aan de drugs te zitten. Dat is althans het sterke vermoeden dat wij hadden geuit in een eerder artikel, omdat hij zich uiterst vreemd gedroeg in een video op Instagram. Maar nu blijkt: André Hazes werkt aan nieuwe muziek op kamp.

André Hazes werkt aan nieuwe muziek op kamp

André deelt in zijn verhaal op Instagram dat hij op schrijfkamp is met onder anderen Snelle en Diggy Dex. Die laatste is een artiest die mee heeft geschreven aan het enige hitje dat Hazes Junior heeft gemaakt: Leef.

Dreetje vertelt in zijn story dat er zowel bekende als onbekende schrijvers op het kamp aanwezig zijn. In totaal zijn ze met twintig mensen en daar zitten ook nieuwelingen tussen. Hoe leuk is dat! Het lijkt wel de introductieweek van de opleiding.

‘We gaan weer beginnen’

André Hazes is bezig met nieuwe muziek. De zanger is op schrijfkamp met onder anderen Snelle en Diggy Dex, deelt Hazes donderdag in zijn Instagram Story. Diggy Dex heeft eerder meegeschreven aan Hazes’ grote hit Leef. “We gaan binnenkort weer komen jongens. We gaan weer beginnen”, zegt Dré in zijn video.

Hij deelt nog niks over de inhoud van de nummers die hij gaat maken (en met wie dat dan zou zijn), maar wie weet komt er wel weer een hitje uit, omdat hij het nu niet alleen hoeft te doen. Echt talent heeft hij natuurlijk niet. Hij is gewoon ‘kind van’.

Comeback

Zijn comeback staat gepland bij Holland Zingt Hazes volgend jaar. De vorige editie van het evenement en andere optredens had hij geannuleerd wegens een ‘burn-out’. Achteraf bleek dit natuurlijk vooral gewoon een goeie verslaving te zijn. Daar heeft hij voor in een kliniek gezeten, maar ook als je hem weer op dit filmpje bekijkt, ziet hij er niet zo lekker uit. Zou het dan toch zijn dat er iets niet helemaal goed met hem gaat? We weten het niet.

André Hazes werkt aan nieuwe muziek op kamp
André Hazes werkt aan nieuwe muziek op kamp 3