André Hazes werkt aan nieuwe muziek op kamp

André Hazes werkt aan nieuwe muziek op kamp

Volkszanger jr. bleek eerder al weer aan de drugs te zitten. Dat is althans het sterke vermoeden dat wij hadden geuit in een eerder artikel, omdat hij zich uiterst vreemd gedroeg in een video op Instagram. Maar nu blijkt: André Hazes werkt aan nieuwe muziek op kamp.

André Hazes werkt aan nieuwe muziek op kamp

André deelt in zijn verhaal op Instagram dat hij op schrijfkamp is met onder anderen Snelle en Diggy Dex. Die laatste is een artiest die mee heeft geschreven aan het enige hitje dat Hazes Junior heeft gemaakt: Leef.

Dreetje vertelt in zijn story dat er zowel bekende als onbekende schrijvers op het kamp aanwezig zijn. In totaal zijn ze met twintig mensen en daar zitten ook nieuwelingen tussen. Hoe leuk is dat! Het lijkt wel de introductieweek van de opleiding.

‘We gaan weer beginnen’

André Hazes is bezig met nieuwe muziek. De zanger is op schrijfkamp met onder anderen Snelle en Diggy Dex, deelt Hazes donderdag in zijn Instagram Story. Diggy Dex heeft eerder meegeschreven aan Hazes’ grote hit Leef. “We gaan binnenkort weer komen jongens. We gaan weer beginnen”, zegt Dré in zijn video.

Hij deelt nog niks over de inhoud van de nummers die hij gaat maken (en met wie dat dan zou zijn), maar wie weet komt er wel weer een hitje uit, omdat hij het nu niet alleen hoeft te doen. Echt talent heeft hij natuurlijk niet. Hij is gewoon ‘kind van’.

Comeback

Zijn comeback staat gepland bij Holland Zingt Hazes volgend jaar. De vorige editie van het evenement en andere optredens had hij geannuleerd wegens een ‘burn-out’. Achteraf bleek dit natuurlijk vooral gewoon een goeie verslaving te zijn. Daar heeft hij voor in een kliniek gezeten, maar ook als je hem weer op dit filmpje bekijkt, ziet hij er niet zo lekker uit. Zou het dan toch zijn dat er iets niet helemaal goed met hem gaat? We weten het niet.

André Hazes werkt aan nieuwe muziek op kamp

21 reacties op “André Hazes werkt aan nieuwe muziek op kamp

 1. De Logische Psycho zegt:

  Dat soort ‘liedjes’ is de goedkoopste rijmelarij die er is.
  Drumcomputer en een trekzak erachter en een nieuwe smartlap is geboren….
  Jammer dat talent niet overerfelijk is

  12
  1
 2. Hansie zegt:

  Die ouwe was een niet onaardige kroegzanger. Deze knul, douche zanger. Diggy ga ik nooit vergeven hoe die een liedje van het musje heeft verkracht. Snelle. Niet aan mij besteed. Dus mooie samenwerking. Scheelt weer in wat ik niet hoef horen.

  10
  1
  • Andre de Grave zegt:

   Alles is bagger of het is slecht gemaakt.

   Niet voor niks dat er nou kinderen cassettebandjes en elpees van vroeger proberen te krijgen om naar te luisteren.

   Treurig om juist nu op te moeten groeien

   2
   0
  • Jimbo zegt:

   Lol de Grave. Je romantiseert het verleden. Je bent de bagger van toen vergeten. Die was er zat en deed ook zeker niet onder voor de bagger van nu.

   0
   0
 3. Herr Von Fennestein zegt:

  Ik heb enorm veel havermoutrepen gegeten. Mijn buik is helemaal opgeblazen van de vezels. Ik lijk nu wel een op hol geslagen slagroommachine. Zoveel kak ik

  18
  0
 4. Jimmy Saville zegt:

  Ik heb momenteel nogal waterige ontlasting. Wist u dat dit kan komen door verstopping? men noemt dit fenomeen overloopdiarree.

  17
  0
 5. Dildo van Opzeeland zegt:

  Ik vind het wel een lekkere kamper die Dreetje. Alles klopt, bril, kapsel, kleding, manieren…Eindelijk zijn bestemming gevonden.

  2
  0
 6. IK WIL HEM WEL zegt:

  Als hij echt bi is met z’n nagellak en eyeliner, neuk ik hem graag even in zijn verslaafde reet.

  2
  0
 7. Rubensplein zegt:

  En toch heb ik met die jongen te doen. Al die aandacht is niet niks. Ik zou er niet mee kunnen omgaan. Anoniem zijn is toch het lekkerste!

  1
  1

Reacties zijn gesloten.