Rapper Snelle ging iets te vlug

rapper-snelle

Rapper Snelle, bekend van een hit met Marco Borsato die je meteen wil wegzappen, is overspannen.

Snelle zit in een schisis crisis. Zijn management laat weten dat hij het even wat rustiger aan gaat doen. Want 25-jarige en burnouts/overspannenheid, dat moeten we niet onderschatten. Na meerdere nummer 1-hits en gouden platen en hij ging er zelfs vanuit dat hij binnen nu en een aantal jaar met John Mayer samen kon werken. Blijkbaar ging hij toch iets te, tja, snel.

Intense periode

“De afgelopen twee jaar zijn voor Snelle een fantastische, maar ook intense periode geweest. Zijn enorm drukke agenda heeft tot zo’n vermoeidheid geleid dat hij op advies van de huisarts de komende periode rustig aan moet doen. Aangezien zijn gezondheid het allerbelangrijkste is houden wij ons aan dit advies. Wij rekenen op jullie begrip.” aldus zijn management.

Komende tijd geen nieuwe muziek van Snelle dus. Dit wordt een mooie zomer.

107 reacties op “Rapper Snelle ging iets te vlug”

 1. Lil' Slow zegt:

  Tegenwoordig tel je niet mee als je niet op z’n minst overspannen bent [geweest] of een inbraak hebt gehad omdat je zo graag zit te patsen met je kermistroep.
  Wedden dat ie binnenkort overal aanschuift om te gaan zitten janken dat hij zo moe is? Rot toch op met die grafmuil.

  0
  1
 2. Jeroen zegt:

  Nou zeg had ik wel 20 burnouts moeten hebben in mijn werk dat ik 15 jaar doe bij mijn baas maar ik werk er nog steeds 🤪🤪😁😁😁💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Ik heb het ook wel eens moeilijk maar ik ga nie zitten kniezen

  0
  1
 3. Eminem zegt:

  Rapper!!???? Dat is GVD toch geen rap wat die gozer maakt.
  Sowieso maken ze tegenwoordig geen echte rap meer, zeker in NL niet.
  Deze hazenlip wordt gigantisch overschat, moet constant auto tune gebruiken zoals als die low quality mongooltjes van tegenwoordig. Gebrek aan kwaliteit zouden we dat vroeger noemen!
  In de jaren 90 en begin 2000 waren dit soort figuren gewoon C of D artiesten en dan had Snelle gewoon in de supermarkt gewerkt of een lekker administratief baantje op het kantoor gehad.

  0
  1
 4. Martini Blanco zegt:

  De term rapper is behoorlijk aan inflatie onderhevig. Al die zangertjes die zichzelf ‘rapper’ noemen, het is gewoon triest.

  0
  1
 5. Nick zegt:

  Hoe kan hij overspannen raken? Zijn “muziek” kost hem bijna geen moeite om te maken. Beetje gejengel met een dikke laag autotune eroverheen. Niet om aan te horen!

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.