André Hazes weer aan de drugs

André Hazes weer aan de drugs

Het volkszangertje heeft een nieuw kantoor verbouwd, maar plaatst hier een heel erg raar filmpje over. Dat laat ons heel sterk vermoeden dat André Hazes weer aan de drugs is. Het gaat van de hak op de tak over verschillende gore ongemakken.

André Hazes weer aan de drugs

Terwijl André honderd keer opnieuw zenuwachtig aan zijn haar zit, filmt hij zijn nieuwe kantoorpand en vertelt over de vorderingen van de verbouwing. Nou denk je ‘prima’, maar hij maakt een wel heel erg raar filmpje. Hij gedraagt zich als een zenuwachtige junk die al vijf minuten geen snuif meer heeft gehad. Of, nou, ja… ‘als’, hij ís gewoon een junk, natuurlijk.

Vreemd gedrag

Vooral de laatste minuut van het filmpje gedraagt hij zich heel erg achterlijk. Z’n ene oog is half dicht gevallen en kan hij ook niet meer open krijgen. Dan zegt hij met een stom lachje: “ik zie dat ik de hele tijd aan mijn gezicht krab, enzo. Ja… En ik heb heel raar haar… En ik heb net getraind en gewoon jeuk.” *Zit nog drie keer aan z’n haar*. “Ik moet even douchen, denk ik.” *Klemt zijn kaken stevig op elkaar*.

Hij sluit het filmpje inmiddels voor de tweede keer af, maar begint toch weer verder te filmen. “Nee, ik ben nog niet klaar. Ik wil nog wat. *Bla bla bla*.” Dan volgt er een geratel van slap gel*l. Het gaat van de gele airco tot een vochtplek in het plafond waar hij achterlijk over doet. “Die gaat weg”, “dit is lelijk”, “dit is ook leuk *sarcastisch*”, etc. Naast de vochtplek zit ook nog een gat doordat er een plafondplaat mist.

Zo filmt hij elke keer nog meer achterlijke, lelijke en gore dingen terwijl hij constant gniffelt, z’n neus ophaalt en z’n hand door z’n haar jast. *Zoomt per ongeluk in op z’n hoofd en schrikt ervan*. “Oeh, ik heb een pukkel.” Ook nu sluit hij het filmpje weer (klemmend met z’n kaken) opnieuw af en begint hij weer opnieuw met filmen. “Hier ligt bijvoorbeeld een dooie vlieg”, begint hij het nieuwe filmpje.

In het laatste filmpje filmt hij een pluisje op de grond: “Oh, en hier ligt ook nog wat op de grond! Dat gaat ook weg. Die wil ik niet houden.” Dan loopt hij naar een andere hoek van de kamer. *Laat ondertussen zijn sleutels vallen* (je snapt wel waar hij die voor gebruikt). “Datzelfde geldt voor dit. Dat dingetje wat hier ligt. Die gaat ook weg. Die wil ik echt niet houden”, zegt hij terwijl hij een propje filmt.

Afkickverschijnselen

What… The… F*ck is er met deze jongen aan de hand? Stop maar met jezelf het af te vragen en hier nachten van wakker te liggen, want wij weten het wel hoor. Bezoek een gemiddeld nachtfestival en je ziet verschillende voorbijgangers precies hetzelfde gedrag vertonen. Dat afkicken is schijnbaar toch niet helemaal gelukt. André Hazes weer aan de drugs. Oeps, Dreetje… Bekijk de beelden hieronder.