Relletjes

André Hazes weigert Holland Zingt Hazes als Rachel Hazes daar ook is

André Hazes weigert Holland Zingt Hazes als Rachel Hazes daar ook is

André Hazes weigert Holland Zingt Hazes als Rachel Hazes daar ook is. Hij wil niets meer met zijn moeder te maken hebben sinds zij de beruchte brief aan Yvonne Coldeweijer had uitgelekt. Een bron vertelt het hele verhaal aan weekblad Privé.

Familie Hazes niet bij Holland Zingt Hazes

Hazes junior is meestal de hoofdact bij het evenement ‘Holland Zingt Hazes’, omdat het een feest is waar de nagedachtenis aan André Hazes senior in leven wordt gehouden. De grap is alleen dat het verdomd lastig wordt om een ‘Hazes feest’ te organiseren zonder een lid van de familie Hazes.

Eerder zei Roxanne Hazes het evenement al af vanwege ruzie in de familie, maar nu blijkt André Hazes ook niet meer te willen komen. Hij haalde het al uit zijn bio op Instagram, maar plaatste het later weer terug toen een juicekanaal daarover begon.

André Hazes weigert Holland Zingt Hazes

In de Privé valt nu te lezen: “André zou weigeren – contract of niet – te komen wanneer hij de kans loopt zijn moeder tegen het lijf te lopen achter de schermen van het muziekspektakel.” Zolang mama Hazes dus nog bij het evenement rondloopt, wil Dreetje niet komen. Dat zouden alle theorieën van Yvonne Coldeweijer ook alleen maar versterken.

De lekkende brief

Yv kreeg namelijk een brief op de deurmat. En niet zomaar één, want het bleek de brief te zijn die André aan Sarah van Soelen schreef toen hij het uitmaakte. Hier stond inhoud in die negatief was tegenover Monique Westenberg. Vervolgens werd er gespeculeerd dat de lekkende brief van Rachel Hazes af moest komen. André verbrak daarop namelijk ook meteen al het contact en Rachel kon kerst in haar eentje gaan vieren.

Yvonne Coldeweijer vs. Rachel Hazes

9 januari staan Yvonne en Rachel tegenover elkaar in de rechtbank, omdat Rachel haar voor dit geval voor de rechter sleept. Yvonne zei nog op Instagram: ‘Als je geen ruzie had met André kon je hem ook ff vragen of hij iets wilde posten of verklaren, toch?’ En dat heeft hij inderdaad niet gedaan, wat weer extra bewijst dat het over is tussen moeder en zoon.

Een enorme ruzie

“Rachel werd weer de persoon die ze was toen de eerste ruzie tussen haar en André ontstond. Ze regelde dat Monique weer slecht in het nieuws kwam”, vertelt de bron verder aan weekblad Privé. Deze bron bevestigd ook de reden voor de breuk tussen André en Rachel: “Die persoonlijke brief werd ineens openbaar en André zou zijn moeder, die dat stellig ontkent, verdenken die brief via juicechannels te hebben laten lekken. Hierover zou een enorme ruzie zijn ontstaan, waarna André heeft aangegeven nooit meer wat met zijn moeder te maken te willen hebben.”

En nu dan?

Dit kan twee dingen betekenen: André Hazes weigert Holland Zingt Hazes én hopelijk helpt dit Yvonne nog enigszins in de zaak tussen haar en Rachel. Deze bron bevestigd namelijk dat het over is tussen André en Rachel, omdat Rachel de brief heeft uitgelekt. André is zeker van zijn zaak. Daarbij komt dat Yvonne overigens nooit beweerde dat Rachel degene was die het had gelekt. WAT EEN DRAMA ZEG. JEETJE.

Nog geen reacties