André Hazes kondigt nieuw album aan

André Hazes kondigt nieuw album aan

André Hazes kondigt nieuw album aan. Op zijn Instagram laat hij weten binnenkort nieuwe muziek uit te gaan brengen. Hij maakt er een emotioneel bericht van en kondigt aan een andere weg in te slaan. En dat is positief, want het is nu wel eens klaar met het nadoen van zijn vader.

André Hazes kondigt nieuw album aan

Op Instagram schrijft André: “Oké leuk nieuws. We hoopte een eerste singel met elkaar te schrijven, maar wat er elke keer gebeurt in de studio, is niet in woorden te beschrijven. Voor het eerst in mijn leven hoor ik geen stemmetje in mijn hoofd die mij wijs probeert te maken dat het liedje wat er gemaakt word, ook iets zou moeten zijn wat mijn vader had moeten kunnen zingen.” En dat is mooi, want niemand wil dat hij dat slappe aftreksel van zijn vader probeert te zijn.

‘Ik voel me verdomd lekker en vrij’

Hij vervolgt: “Daardoor verwaarloosde het idee van wat ik zelf echt wil maken. Het is een risico, maar het voelt verdomd lekker en vrij. We zijn nu 5 liedjes verder en we hebben goedkeuring gekregen van Dino Music om een heel album te maken! Elke studiosessie is een zegen boys. En dank jullie wel dat ik mezelf mag zijn en daardoor deze absurde liedjes tevoorschijn komen!❤️” Wat een prachtig emotioneel bericht, Dré.

Succes zonder papa na te doen?

Wat een mooi nieuws. André voelt zich lekker en vrij, omdat hij ‘niet meer de muziek van z’n vader hoeft na te maken’. Mooi. Ik ben benieuwd of hij ook iets met succes kan neerzetten als hij zijn vader niet nadoet. Waarschijnlijk niet. Toch wensen we je vanuit RoddelPraat veel succes!