André Hazes en Monique Westenberg zijn ‘Friends with benefits’

André Hazes en Monique Westenberg zijn 'Friends with benefits'

André Hazes en Monique Westenberg zijn ‘Friends with benefits’. Dat steekt hij niet onder stoelen of banken en vertelt erover bij Radio 538. Elke maandag mag hij van bil, maar aangezien hij gisteren ook nog bij haar was, zal hij er misschien wel vaker zijn.

Knipperlichtrelatie

Heel Nederland is zo langzamerhand wel klaar met de knipperlichtrelatie van André Hazes en Monique Westenberg. Niets aan deze man is betrouwbaar. Hij verliet Monique ook al zo’n zes keer, maar gelukkig voor Monique mag ze in ieder geval weer op het snoetje zitten. Het is te triest voor woorden…

‘Iedereen heeft het ervan gemaakt’

Waar we na hun Instagramposts allemaal dachten dat de twee weer bij elkaar waren, ligt dat volgens André Hazes toch iets anders. Hij legt bij Radio 538 uit dat ‘iedereen het ervan gemaakt heeft’ dat ze weer samen zijn, maar dat ze dat zelf helemaal nooit hebben beweert. Wat een onzin. Ze stonden zoenend op de foto’s die gedeeld werden, maar goed…

‘We hebben een vorm gevonden die voor ons goed werkt’

André legt uit hoe het zit: “Kijk… Wij hebben… Dat klinkt misschien heel raar, maar wij hebben een vorm gevonden die voor ons heel goed werkt. Ik heb mijn huisje in Wilnis, zij woont hier in Rotterdam en de manier waarop we het doen werkt gewoon heel goed.”

André Hazes en Monique Westenberg zijn ‘Friends with benefits’

Frank Dane reageert gelijk: “friends with benefits!” En daar reageert André bevestigend op: “ja, die zijn er wel!” Waarvan Frank dan weer de extra bevestiging wil horen: “Zijn de benefits er?! André, man toch!” En Dreetje doet er nog altijd niet geheimzinnig over en vertelt vol trots: “Ja, tuurlijk. De maandagen dat ik hier slaap, dan uhm…” Ondertussen lijkt hij niet door te hebben dat ze bij Radio 538 zelfs ook de draak met hem steken. Mocht je trouwens niet weten wat ‘friends with benefits’ is… Het betekent dat je niet meer dan vrienden bent, maar af en toe wel het bed met elkaar deelt. Bekijk het fragment hieronder.