Niemand kijkt naar nieuwe show Frank Dane

frank-dane-

Frank Dane, het minder corpulente broertje van Robert Jensen, heeft de overstap van radio naar televisie gemaakt. Ondanks het overduidelijke radiohoofd mag hij sinds kort de show Beat Me: The Five Knock-outs presenteren.

Het is een show vol gezang, irrelevante Bn’erts en irriyanty veel reclame. Wonderlijk dat zenders nog denken dat men hier op zit te wscvhten, maar de kijker is er duidelijk over. De eerste aflevering deed 415.000 kijkers, gisteren bleef deel 2 steken op 288.000 bankaardappelen.

Ofwel: RIP de televisiecarrière van Dane.

34 reacties op “Niemand kijkt naar nieuwe show Frank Dane

   • Michiel van den Koppel zegt:

    Jajoh grammatica gestapo. Hij typed het gewoon snel op mobiel naast het zwembad. Hij kan ook gewoon vakantie gaan vieren en ff een week niks schrijven en volgende week weer zijn correct gespelde stukjes posten azijnpissers

    8
    2
 1. Tistochtreurig zegt:

  Ga eerst die spellingsfouten er maar uithalen voordat we hierop gaan reageren. Voor zover er van spellingsfouten kan worden gesproken.

  3
  6
 2. Bob zegt:

  Hij moet gewoon lekker radio blijven maken, bij Robert Jensen is het ook fout gegaan, iedereen was op hem uitgekeken, en waar is deze man nu? Maak YouTube filmpjes voor wappies, genre Alex Jones. Zijn bedrijven zijn gehalveerd in waarde. Het schijnt ook te zijn dat Jensen een grootverbruiker is van Colombiaanse poedersuiker. Het is ook niet zo raar dat Frank Dane ook geen Frank Jensen wil heten.

  4
  8
  • Dennieboy zegt:

   Volgde jensen net voor corona begon en vondt ik dat ie goeie punten maakte. Alleen toen kwam corona en is ie steeds meer de wappie kant in gegaan helaas. Tevens zei hij op het begin al dingen zoals: dit gaat minimaal een jaar duren, Vaccinatieplicht komt er, overheden gaan rare wetten door voeren en dingen zoals framing op televisie. Dit waren echt dingen waarvan ik dacht da het wel mee ging vallen maar kijk nu eens…..

   0
   0
 3. Maarten zegt:

  Ik heb dit programma toevallig gister bekeken. Je ziet alleen maar afgekeurde The Voice talenten die het nu hier proberen. Een schreeuwerige gospel negerin en een homofiele lange slungel die Nederlandstalig zingt zijn de eye catchers van dit programma als we de jury moeten geloven. Het is gewoon pure middelmaat.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.