‘Alles is racisme’ Nasrdin Dchar ziet weer racisme

Nasrdin dchar

Nasrdin Dchar ziet overal racisme. Nou ja, racisme dat hem goed uitkomt. Want anders trekt hij zijn morele muil niet open. Nog nooit iets van Nasrdin gehoord, maar toen Roddelpraat grapjes maakte over Marokkanen was hij er als de kippen bij om heel hard RACISME te gillen. Nu meneertje koekenpeertje uit Dubai (land zonder mensen rechten, Dchar zwijgt) terug is wil hij toch even zeggen dat de Nederlandse solidariteit met het Oekraïense volk racistisch is.

We hebben afgelopen jaren honderduizenden mensen opgevangen uit Arabische/Afrikaanse landen. Ons land piept en kraakt ervan, maar volgens Nasrdin hanteren we een dubbele standaard. Wat ben je dan een varken. En dan nog janken over jouw eigen pijn, terwijl er dode kinderen in Oekraïense straten liggen. Ik zou zeggen dat ie zich moet gaan schamen, maar dit soort is schaamteloos.

WhatsApp Image 2022 03 08 at 12.21.37 PM

24 reacties op “‘Alles is racisme’ Nasrdin Dchar ziet weer racisme

 1. Irene Boszhard zegt:

  Omdat we alles in de omgeving moeten opvangen. Ik vind het prima om nu mensen uit Oekraine op te vangen. Deze vluchtelingen gaan toch ook niet naar landen rondom Syrie en Afghanistan? Vluchtelingen altijd zo dicht mogelijk bij hun herkomst opvangen, dan is er ook minder cultuur verschil. Voor zowel de mensen die ze opvangen, als die opgevangen worden, een heel stuk fijner.

  63
  1
  • - zegt:

   Is een beetje hetzelfde als dat de Oekraïners Polen te min vinden, boos worden dat ze niet genoeg krijgen en persé een huis en uitkering willen krijgen in walhalla Dubai.

   23
   0
  • Osamab zegt:

   Jan, ik hoop dat je in de youtube uitzending deze clown Nasdr ook nog even aanpakt.
   Dat heeft hij wel verdiend.

   29
   1
  • Michael zegt:

   In het geval van oekraine gaat het dan ook vooral om vrouwen en kinderen. Met vluchtelingen uit het midden oosten zitten er veel mannen tussen inclusief terroristen.

   16
   1
 2. Pimpernel zegt:

  Als je zelf een racist bent zie het overal, dat heet projectie. Wat een slamiel die gozer.

  39
  0
 3. Dwight zegt:

  Als het hem hier niet bevalt waarom gaat hij dan niet terug naar zijn eigen land? Je hoeft hier niet te blijven…

  30
  0
 4. Krijn Kooijman zegt:

  Dat komt o.a. <Nasrdin, omdat een flink percentage uit Arabisch/Afrikaanse landen de boel in Nederland hebben verziekt, door zeer hoog vertegenwoordigt te zijn in allerlei statistieken over allerlei soorten criminaliteit. Helaas verziekt dat deel het ook voor de vele, lieve, goedwillende landgenoten.

  19
  0
  • Nobel Treven zegt:

   We zullen zeggen dat plofkrakers, winkeldieven en sissende zestienjarigen welkom zijn.

   Als ze dat in hun thuisland doen worden ze gelijk ontmand of onthand.

   Sharia in Nederland. Voor alle allochtone criminelen – moet je kijken hoe snel ze vertrekken

   19
   0
 5. Hassan Dchar zegt:

  Zou het niet een keer handig zijn beste Nasrdin Dchar om je landgenoten die het verzieken aan te spreken op hun gedrag. Het is bij jou, Nasrdin Dchar immers altijd de schuld van die vervelende kaaskoppen.
  Nou beste, Nasrdin Dchar zoals Rutte het treffend verwoorde. Als je het hier niet bevalt. Dan rot je toch lekker op.

  22
  0
 6. Gnoe zegt:

  Omdat ik nog nooit zoveel vrouwen en kinderen heb gezien als vluchteling. Normaal zie je boten vol jonge mannen. Vrouwen en kinderen blijven achter Nu treinen met vrouwen en kinderen. De mannen blijven achter om te vechten.

  21
  1
 7. Houdoe en bedankt zegt:

  Ik stem voor om Nasrdin Dchar het land uit te zetten.
  Hij is alleen maar aan het zeuren en zeiken maar heeft het nooit over de positieve dingen in Nederland. Aangezien hij 2 paspoorten heeft gaat hij maar in Marrakesh stoer doen. Ik ben in Marrakesh op vakantie geweest een kan je wel vertellen dat ze daar een bloed hekel hebben aan Neder-Marokkanen. Nasrdin Dchar krijgt daar flink wat tikken als hij zo’n grote bek heeft net als hier.

  21
  0
 8. Timmy zegt:

  Heeft hij op de terugvlucht nog naar beneden gekeken. Soms denk ik moeten hier ook maar weer het marktplein en ingang van de stad versieren als in oude tijden. Al die losse vuistjes en messentrekertjes. Stropdas om en uitwaaien.

  4
  0
 9. Yunes zegt:

  Ja want er worden geen vluchtelingen in Nederland opgevangen….Misschien moet hij morgenochtend eens bij het landelijk aanmeldcentrum Ter Apel aan de poort gaan kijken. Daar liggen ze gewoon aan de poort in slaapzakken te wachten tot het hek opengaat van het kantoor asielaanvraag. Met hun trolleys en koffers met het vluchtlabel van Easyjet er nog aan. Want een enkeltje vanuit Turkije en Griekenland naar Amsterdam kost maar €40,-. Die echte vluchtelingen die lopend komen, die stranden al jaren bij Hongarije en Polen tegen het grenshek. Maar Nasrdin hoeft zich geen zorgen te maken over zijn “Arabische en Afrikaanse” vluchtelingen want nu de Balkan route minder aantrekkelijk is vanwege de onrust in Oekraine zal het aantal vluchtelingen uit Arabische en Afrikaanse landen wel meevallen. Waarom Europa onderscheid maakt? Wellicht omdat Oekrainers vechten voor hun land. Nasrdin trekt de discriminatiekaart maar wie heeft in Syrië, Afghanistan, Mali en Irak ingegrepen door luchtaanvallen, sancties en troepen op de grond…ohja die Arabische buren..ohnee..dat waren toch echt die Europeanen en Amerikanen. Wat ik niet snap is waarom hij die “discriminatie” niet ziet; NATO landen die wel ingrijpen bij Arabische en Afrikaanse landen die ook geen NATO lid zijn, maar niet in Oekraine dat op het Europese continent ligt. Misschien omdat dit de start kan zijn van WO3 als we meneer Putin te hard aanpakken, dit is geen Assad. Maar die realiteit komt in zijn tunnelvisie niet voor, hij is eigenlijk een beetje net als Putin; hij zit zo vol van zichzelf dat die in zijn eigen rol is gaan geloven.

  16
  0
 10. Klagerdin Dchar zegt:

  Deze vent zit onmetelijk diep in de slachtofferrol dat zelfs de Oekraïne vluchtelingen al te wit en geprivilegieerd zijn. Daarnaast is dit gewoon bullshit, Nederland is altijd barmhartig geweest met de opvang van Syriërs. Ze werden zelfs met bloemen en knuffels onthaald

  Als hij echt zo erg tegen racisme en discriminatie is moet ie eens kijken ze Subsahara Afrikanen in Marokko behandelen. Maar goed het is makkelijker om natuurlijk tegen NL aan te schoppen die m constant een podium geeft

  11
  0
 11. boze burger zegt:

  Misschien moet deze figuur eens gaan praten met de buschauffeurs die al tig keer bespuugd zijn door Noord-Afrikaanse “vluchtelingen” of met de winkeliers die hun winkelvoorraad zien slinken door proletarisch shoppen door dezelfde groep kansenparels.

  10
  0
 12. mario zegt:

  vluchtelingen zijn gelijkwwaardig maar niet gelijk. we willen mensen opvangen die onze normen waarden delen en waar we ons in herkennen zodat we de problemen kunnen voorkomen met arabieren en afrikaners die onze samenleving leegzuigen.

  6
  1
 13. Riedeltje zegt:

  Dubai, het paradijs waar geen racisme, discriminatie of onderdrukking is. Het paradijs voor alle meningen die je maar kan hebben, het paradijs voor de vrije vrouw en het paradijs voor de LHBQUTHI+ community, Dubai het mooiste paradijs op aarde. #sarcasme

  7
  0
 14. Michiel zegt:

  Net als de apothekers en tandartsen uit Allepo valt het niveau van deze “acteur” ook erg tegen. wat een kneus.

  3
  0

Reacties zijn gesloten.