Ali B gespot met andere vrouw

Ali B

Kijk nou toch. Ali B staat in Dubai leuk te doen met een andere vrouw dan Breghje. Hij moet ook wat, want die schijnt de pleiterik te hebben gemaakt. Ali gaat een lastig tijd tegemoet als de rechtszaak van start gaat, waarin hij wordt verdacht van verkrachting. Dus een beetje warmte kan ie wel gebruiken.

Nou meid, ren voor je leven.

29 reacties op “Ali B gespot met andere vrouw

 1. MC Radboutje zegt:

  Ik verdedig stukken vulles zoals Ali B met gemak, ik heb geen ethiek namelijk, alleen the money telt. Als er iemand is die wil dat ik Schoutens en het drankorgel uit Bergen de typhus procedeer, zal ik dat ook doen. Dan ken ik die twee klapmongolen niet meer. Ja ik ben een advocaat dus een RAT
  Geef mij your money yeah yeah yeah

  3
  24
 2. Tampeloeris zegt:

  Ali Buttplug is ook hier lekker geraffineerd bezig, want hij draagt een deugmens-muilkorf onder zijn kin. Alleen schapen dragen muilkorven terwijl hij een predator is.

  9
  0
 3. Klaar met Ali B zegt:

  Laat die mislukte zak stront lekker rotten in die gouden bergen woestijn.
  Her enige dat over hem Nederland nog boeit is hoelang hij het staatsloten in moet.
  Wat zijn ex vrouw en tevens moeder van zijn kinderen betreft: hoop dat ze hem alleen financieel nog helemaal leeg zuigt.

  0
  0
 4. Charlotte H. zegt:

  De meest gruwelijke moordenaars krijgen in de gevangenis altijd brieven van vrouwelijke aanbidders want sommige vrouwen worden opgewonden van bad guys … dus zoiets geldt ook voor Tralie B.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.