Instagram

Alex Soze jaagt ons de stuipen op het lijf

Alex-Soze

Het was een mooie zomerse dag toen wij een biertje opende, in het zonnetje gingen zitten en een bitterbal in ons mondje schoven toen wij in alle rust onze Instagram-feed dachten te openen en stijl achterover sloegen. Alex Soze jaagt ons de stuipen op het lijf.

Dit is een waarschuwing voor de wat gevoeligere mensen onder ons, want het plaatje wat hier te aanschouwen valt is er één die menig mens van een fijne nachtrust onthoudt. De foto is onderaan het artikel te vinden.

Wel moeten we even zeggen dat het sowieso een verbetering wordt, want die bek die hij hiervoor had leek wel door een kind van drie te zijn gekleid. Wat een afschuwelijk beeld was dat. En Alex is ook niet de eerste die dit doet, want menig persoon met een te groot ego moet de tandjes slijpen en vervangen door porseleinen kiezels.

Alleen kiezen mensen als Donny ervoor om liever weinig te betalen en risico’s te lopen door het in Turkije te doen. Alex kiest dan, gek genoeg, iets verstandiger voor een behandeling in Nederland. Al zegt dat natuurlijk ook niet meteen dat het hier veiliger is, want Alberto Stegeman is ook vaak genoeg druk in Nederland.

Nog geen reacties