Uit eerste hand

Johnny de Mol verschijnt weer op tv

Johnny-de-Mol

Woensdag 12 oktober is het zover: Johnny de Mol verschijnt weer op tv. Weten we nog waarom hij überhaupt van tv was verdwenen? Ja, precies, omdat hij zijn ex-vriendin flink had mishandeld.

De advocaat van Johnny, Peter Plasman zei hier toentertijd over: ““Johnny de Mol heeft nimmer, waar dan ook ter wereld, een ander persoon met wat dan ook gedrogeerd en hij heeft ook nimmer iemand seksueel misbruikt.” En dat was interessant, want wij lieten in de uitzending zelfs een geluidsopname horen waar duidelijk op te verstaan was hoe Johnny schreeuwend zijn mishandelingen toegaf.

Hij stopte met HLF8, omdat hij door de aantijgingen niet langer meer op de buis kon verschijnen, maar schijnbaar is de tijd aangebroken dat hij weer op het beeld mag verschijnen?

Restaurant Misverstand

Het programma wat hij gaat presenteren is dan wel weer een hele mooie en juist daarom is het extra jammer dat hij er met z’n kop op komt, want dat gun je hem gewoon niet. De naam van het programma is Restaurant Misverstand en is een horecagelegenheid die gerund wordt door mensen met dementie.

De meeste mensen hebben natuurlijk geen horeca-ervaring, maar chef-kok Ron Blauw zal ervoor zorgen dat er goed gegeten kan worden. Allerlei fantastisch leuke BN’ertjes kwamen hier al eten en vertelden ontroert voor de camera hoe prachtig het was. Nogmaals: het programma zelf: zeker. Maar dat Johnny de Mol er weer staat is natuurlijk belachelijk. En dat zullen ze ook weten aangezien Johnny zelf nog niet op beeld verschijnt.

Bewezen schuld

Shownieuws schrijft over de beschuldigingen van ex-vriendin Shima Kaes: “De presentator heeft de beschuldigingen van Kaes altijd ontkend. De aantijgingen die in april tegen hem gedaan werden, noemde hij eveneens “vals”. Het Openbaar Ministerie doet in beide zaken nog onderzoek.” Zijn onschuld is nog niet bewezen. En dat zal ook nooit gebeuren, want zijn schuld is al bewezen met de eerdergenoemde geluidsopnames.

Nog geen reacties