Einde Johnny de Mol en HLF 8

Johnny de mol

Huisadvocaat Plasman van De Molletjes heeft het straks nog iets drukker dan ons een bodemprocedure inslepen. Er is weer een nieuwe dame met een nieuw verhaal over het verwende jongetje. Dit keer zou hij een meisje hebben gedrogeerd en verkracht. Terwijl er ook aangifte tegen hem liggen wegens zware mishandeling en poging tot doodslag.

“Johnny de Mol heeft nimmer, waar dan ook ter wereld, een ander persoon met wat dan ook gedrogeerd en hij heeft ook nimmer iemand seksueel misbruikt”, zegt Peter Plasman namens Johnny de Mol. Ja, dat ontkennen kennen we nou wel. Maar er gaan we erg veel verhalen over kleine John. Kunnen die allemaal worden verstopt is de vraag.

Een voordeel is dat ie nu stopt met dat waardeloze talkshowtje van hem.

19 reacties op “Einde Johnny de Mol en HLF 8

  • Jan Jansen zegt:

   Dit heeft Johnny de Mol allemaal van zijn aangewaaide oom Jeroen Rietbergen geleerd, het is één grote zeden familie, opsluiten die handel.

   26
   2
  • hans zegt:

   zo laat de mol nu nog eens proberen een rechtzaak aan te spannen tegen roddelpraat, hahaha, wie een kuil graaft voor deen ander valt er zelf in… derksen kaars, honkbal knuppel gijp.

   6
   2
 1. Raimon zegt:

  Dit was gisteren al bekend. Werd ook wel eens tijd. Nu kan hij zich gaan voorbereiden op de processen die hem te wachten staan.

  12
  2
 2. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Sjonnie kijkt wat angstig op de foto. Rustig maar jochie ik zit nu nog op ’t hoofd van Sjarlie, jouw beurt komt heus nog wel. Beetje GHB in je snaveltje en we gaan eens kijken hoe je zingt onder het vagijn van the Dutch Lizzo.

  9
  3
 3. PijveStiemel zegt:

  Mooiste is Johan Derksen kreeg de opdracht zelf met iets te komen ter verdoezeling van Johnny’s media aandacht! En dat is gelukt!

  16
  0
 4. Renate van der Gijp zegt:

  Johan komt vervolgems met afleidingsmanouvre zodat dit weinig aandacht kreeg in vi. Wel slim en vervolgens zijn verhaal weer aanpassen om uit de problemen te blijven. Die keep die erbij was is vorig jaar overleden dus hem kunnen ze niks vragen. Ja raar verhaal maar slim bedacht en goede kijkcijfers, 2 vliegen in 1 klap. Oke doei.

  2
  0

Reacties zijn gesloten.