Alex Soze gooit kind (9) in het water

alex-soze-echte-naam

Op een TikTok van Alex Soze van gisteren is te zien hoe hij zijn zoontje van negen van de duikplank gooit nadat hij had aangegeven niet te durven.

Die Alex is natuurlijk al zo gek als een deur, al dan niet gekker, maar nu bezorgd hij zijn eigen kind gewoon trauma’s. Eerst roept hij vanaf de kant al ‘Hee, eikel!’ om vervolgens zijn zoontje die overduidelijk bang is, van de plank af te gooien.

Het kind klampt zich nog met man en macht vast aan de reling, maar Alex grijpt hem hardhandig vast en gooit het kind (die de longen uit zijn lijf gilt) naar beneden.

Die schreeuwlelijk hoort eigenlijk in het gevang terecht, maar is in plaats daarvan z’n kind trauma’s aan het bezorgen. Lekker bezig! Wanneer komt de kinderbescherming hier eens langs?

42 reacties op “Alex Soze gooit kind (9) in het water

  • Anoniem zegt:

   stuur hem een maandje naar Afghanistan kijken of die na die maand nog zo stoer is met zijn “wij zijn nergens bang voor” vies walgelijk mannetje

   13
   1
  • Jan zegt:

   Wat een onzin! Alex is een super leuke vent en heeft altijd leuke vlogs. Jullie zijn altijd walgelijk negatieve!! En zien blijkbaar het verschil tussen en grapje en menens niet. Maar ach als je maar je walgelijke progamma kan vullen

   6
   3
   • Nico zegt:

    Ik zie niet zo veel vreemds in de video. Maar dat is mijn mening.

    Ik vind dit absolute geen reden om Jeugdzorg erop af te sturen.
    Jeugdzorg die levens van de jeugd totaal de vernieling in helpt.
    Uiteraard mijn mening.

    6
    0
 1. Ggz patient zegt:

  Kan ik nou godverdomme eindelijk weer een k^nker comment plaatsen op deze k^nkerwebsite van een k^nkerdomme mongool met sombere gedachtes en een k^nkerdikzak?

  9
  80
 2. Charly Luske zegt:

  Nou Alex ik denk dat ik wat van je kan leren. Als ik die van mij nou zo had opgevoed was die wel een kerel geworden.

  77
  8
  • Peter zegt:

   Dikke debiel met een herseninhoud van een diepvries garnaal jonge jonge het zal je zoon , man , vader of buurman maar wezen een grote aandachttrekker hoop dat je je gelijke nog is een keer tegenkomt

   0
   0
 3. Napoleon zegt:

  Je zou maar niet van de hoge durven, in mijn tijd zat er nog een touw om je nek terwijl je van de hoge sprong

  14
  1
 4. PRAETORIAN zegt:

  Nou vind ik Alex een ongelofelijke idioot die niet los hoort rond te lopen, zo erg is dit nou ook weer niet.

  6
  2
 5. Hans worst zegt:

  waar is dat kind aan het krijsen en vastklampen aan de reling alsof z’n leven ervan afhangt? ik had een beeld in mijn hoofd gevormd na het lezen van dit artikel, maar niks van dat beeld klopte na het zien van de video.

  11
  2
  • Help ik gil (niet) als ik niet van de hoge durf zegt:

   Dat was mijn vraag ook, hoor hem eerder lachen en gieren dan huilen en smeken. Sensatie berichtgeving

   2
   1
 6. Hans Worst zegt:

  dat character limiet (wat er waarschijnlijk gekomen is omdat mensen hier hele hoofdstukken van de bijbel plaatste) mag best wel wat langer dan 250 tekens. kunt hier geen enkele inhoudelijke comment plaatsen.

  4
  1
 7. Wentelteefje zegt:

  Minder heftig dan ik dacht. Enige puntje dat ik dan heb is dat als je iemand het water in gooit dat echt gevaarlijk kan zijn, met blijvend letsel of dood tot gevolg. Tis maar dat je het weet.

  1
  0
 8. Choco Prince zegt:

  Aandachtsh0ertje op badslippers. Waarschijnlijk is dat kind niet eens echt van hem, want die latente handtas weet niet te presteren.

  2
  0

Reacties zijn gesloten.