Alex Soze op vrije voet

alex-soze-feyenoord

Nou, wat fijn! Het geschreeuw gaat weer beginnen, hoor. Waar hij eerst tot 2 september vast zou zitten is de agressieveling die de politie in elkaar beukt weer los.

Je moet me alleen even uitleggen waarom dit in de derde persoon is geschreven op zijn eigen account. Ook moest ik het 10 keer opnieuw lezen, omdat de grammatica van een 4 jarige wordt toegepast.

15 reacties op “Alex Soze op vrije voet

  • Anti Alles zegt:

   Hugo de Jonge is ook een doorgesnoven klapmongool. Wanneer gaan de Nederlandse agenten hem een lesje leren en oppakken vanwege landverraad en moord???
   De heeft meer op zijn kerfstok dan zo’n Alex/

   13
   5
 1. Tony Macaroni zegt:

  Alex denk je dat we jou niet op de korrel hebben pik of dacht je ongestraft te kunnen reageren in het condoleance register van Lucas Boom.. we zijn je niet vergeten gap tot in de pruimen tijd!!

  5
  6
 2. Grunnnnn zegt:

  Het is een achterlijke cokejunk die aandacht zoekt en teveel mensen geven die junk helaas ook aandacht. Zal wel flink is z’n reet genomen zijn alles kan kapot en zeker zijn poepgat

  9
  1
 3. dubaigas zegt:

  Ben blij dat ie er weer is. Het leven kan weer beginnen. Hij zegt waar
  het op staat en iedereen zou wel eens wat meer respect moeten hebben
  voor die man. Alex, proost, jongen en mocht je soms naar het buitenland
  vertrekken ik ga met je mee.

  2
  10
 4. Hansie zegt:

  Ik dacht die uitdrukking is met beide voetjes. Op grote voet. Belastingvrije voet. Op vrije voeten stellen. Voeten in de aarde. Vinger in de pap. Onze Nederlandse taal is een sadistische grap.

  3
  0
 5. Nicolette van Stam zegt:

  Afwachten hoe lang het gaat duren voor de volgende aanvaring met de staat. Hij zoekt het soms ook wel een beetje op hebben wij de indruk. Verder wel goed dat hij zijn mening gewoon altijd durft te geven.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.