Alex Soze zien we voorlopig niet terug

soze-alex

Niet dat daar iemand van wakker ligt, want dat geschreeuw kennen we nou wel. Hij werd opgepakt nadat hij een paar politiemensen in elkander probeerde te slaan. De beelden zijn bekend. En nu wil hij weer niet meewerken met onderzoeken naar zijn geestelijke gezondheid. Of zoals Alex het in de pro forma zaak verwoordde: “Sluit me maar langer op. Ik werk toch niet mee.”

“Ik ben niet de agressor. Er is mij veel pijn gedaan, waardoor ik in paniek raakte”, aldus Alex over de mishandeling van de agenten.

De zaak moet eind september inhoudelijk worden behandeld. Soze blijft in ieder geval vastzitten tot en met 2 september. En zal daarna wel een paar jaar moeten brommen.

33 reacties op “Alex Soze zien we voorlopig niet terug

 1. Marc zegt:

  Ze hebben Alex erin geluisd,zeker niet de hele video gezien waar Alex kapot word geslagen door de politie, waar zijn dochter bij stond…raar hé dat je dan terug gaat vechten… Hij wil de corrupte politie en overheid aan het licht brengen, waar niet iedereen zijn vingers aan durft te branden…en dan krijg je dit..

  Ps. Mss eens politiegeweld zoeken van de afgelopen 2 jaar op YouTube.

  16
  33
  • Barry Barrington zegt:

   Klopt hij heeft ook een laag IQ.
   Maar in dit geval komt dat niet door vele generaties (gedwongen) huwelijken met familieleden.

   2
   0
 2. Dave zegt:

  Misschien moet je ff zo stoer zijn om dat met naam en toenaam te zeggen pannenkoek, van binnenuit kan er ook wel wat geregeld worden hoor

  1
  16
 3. Mooi rood is niet lelijk zegt:

  Het zit dat jongetje met de haren ook niet mee. Werd vroeger al gepest en nu hij zijn rode haren heeft verloren houdt het nog steeds niet op. We hebben medelijden met het jongetje dat maar blijft gepest worden.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.