FILMPJES! Alex Soze knokt met de politie

alex-soze-0

Nou, dat heeft niet zo heel lang geduurd. Alex Soze is pas net vrij uit de gevangenis, maar gaat daar na gisteravond zeker weer voor lange tijd heen. Waarom is nog onduidelijk, maar de grootste schreeuwlelijk van Groningen ging op de vuist met politiemensen. Hij sloeg er eentje zo hard op zijn kaak dat ie neerging. Daarna werd Soze getaserd, maar dat weerhield hem niet om verder te knokken. Nou, kijk zelf maar.

Alles kan kapot, zegt ie zelf altijd. Nou, dat is wel duidelijk. Daar zat wel een paar gram van het een en ander in.

80 reacties op “FILMPJES! Alex Soze knokt met de politie

   • De Blowende Rechter zegt:

    Alex Size mag blij in z’n handjes knijpen dat de politie sinds een jaar een taser heeft anders had deze malloot een kogel in de benen gekregen.

    Zoals altijd: stil zitten als je geschoren wordt. En dat blonde mokkeltje dat erbij staat te piepen heeft ook recht op 32 uur werkstraf wegens obstructie en hinderen van een ambtenaar in functie.

    132
    30
    • Kweetniet zegt:

     Eens. Menig land had hij een kogel gehad of een pak slaag dat dat uit zicht nog eens werd overgedaan. Tijdens een arrestatie stel je geen vragen aan de agent die bezig is en kom je niet binnen bedreigende afstand. Gratis vakantie naar een land waar ze dat op de harde manier leren. Zijn er zat. Kijk als de politie onnodig ruig doet moet je instappen. Als iemand moeilijk doet moet het wat ruiger. Wel beetje nieuwsgierig wat de orginele aanklacht was voor hij er een stel bij op gooide. Vervelend voor de dames dat ze de rest zonder hem envelopjes moesten rondbrengen. Veel fijner om een apparte kas bij je te hebben. En moet leuk als de politie dan je kassa afpakt. Gokje. Maar als er geen geld op staat gok ik belachelijk vaak goed. Soze…sosa is natuurlijk ook niet ver gezocht om er een junky dealer met wat helpertjes in te zien.

     11
     15
   • De scheve Gans zegt:

    Die rechtse agent trekt onnodig keihard de kap bijna kapot, als alex nog gewoon blijft staan en zit daarna nog eens met zijn vingers in de ogen/gezicht van alex terwijl…
    Niet aleen gedult van agenten raakt op maar ook van alex..

    39
    72
   • PretKroket zegt:

    We zien dus niet wat er vooraf gebeurt is, maar dat die lekker een paar vonken door zijn flikker krijgt staat hem goed. Meewerken of opbokken. Daarintegen waren die agentjes ook echt zielig, beetje trekken en irriteren. Daar zou ik ook foxwild van worden.

    15
    7
  • Albert Geinstein zegt:

   Dat smerige kanspareltje verdient wat mij betreft een verdwaalde politie kogel in zijn junken bek. Dat vieze stuivertje krijgt zijn verdiende loon vast nog wel eens💣💀

   31
   24
 1. Pieterbaan C zegt:

  Chef aandacht is net vrij, stapt meteen bij Andy in de auto, heel verhaal oude zaak, ik ben gestopt met slaan. Nou 2 week verder en zie het resultaat.

  Opvallend dat de tazer zo laat wordt ingezet en dat hij op kan staan. Wattage mag dus ook wel verhoogd worden.

  Met deze beelden en het traktement dat agenten krijgen, snap ik wel dat niemand het vak meer wilt uitoefenen.

  94
  17
  • FanVanJan zegt:

   Dus je komt hier naar de website van o.a. de heer Roos om te zeggen hoe min je hem vindt? Dat geeft wel aan dat jij echt weinig met je leven te doen hebt. Als je dan zo’n hekel aan hem hebt vertoon je lelijke grafsmoel dan ook niet hier hypocriet stuk vreten.

   26
   0
 2. Mooi rood is lelijk zegt:

  Die jongen wordt geboren met rode haren, jarenlang gepest op school en gaat op kickboxen. Slaat daarna alles en iedereen op de bek. Een Genee kleurspoeling had wonderen kunnen doen.

  17
  5
 3. Donald Trump zegt:

  Die Alex is een gekkie; maar ik heb ook niet zoveel met die t*fusagentjes moet ik zeggen.

  Ik verwijs naar hun gedrag inzake de coronamaatregeldemonstraties.

  Ben benieuwd naar verdere filmpjes en wat er aan vooraf ging.

  29
  46
 4. Jan Genip zegt:

  Vergeet niet dat jullie deze idioot ook een podium geven. Vergeet niet dat die politie ook gewoon een mens in een uniform is, met gewoon ook een gezin. En idioten als deze Alex verpesten het voor ons in deze maatschappij.
  Vergeet niet dat deze schreeuwlelijk ook kinderen heeft, die hebben hem dus als voorbeeld. Het tuig blijft dus in stand.

  50
  10
  • oppo snoes zegt:

   die ‘gewone mensen’ kiezen er zelf voor om dit beroep uit te oefenen met alle risico’s die daarbij thuishoren. Ik vind het belangrijker om te weten wat er vooraf gebeurde en meneer agent niet over de schreef gaat en onzinnig tot arrestatie overgaat. Verder zal de straf natuurlijk weer verdubbelen omdat het agressie is tegen een agent en die zijn natuurlijk ‘meer’ burger dan een andere burger.

   9
   9
 5. Yfke zegt:

  Als het om ordinair schreeuwen gaat wint Roos het van Sausje.
  Overigens beiden ordinair schorem. Afzinken met betonnen schoenen in de Maas zou passend zijn voor beiden.

  1
  27
  • LEUUUKKK zegt:

   Maar wat is die agent aan het doen dan? Beetje aan z’n capuchon staan trekken en tegen z’n hoofd duwen. Ook niet erg professioneel.

   18
   4
 6. Jaap Kutter zegt:

  Gelukkig hebben jullie deze staatsmongool niet uitgenodigd. Andy vd Meijde luisterde niet. Ik hoop op preventieve euthanasie voor deze TBS psychopaat

  8
  5
  • Pa Stinaak zegt:

   Soldaat? Loop liever met een zwaailicht op mijn hoofd dan naast hem een oorlog in. Definite liability. Nooit getaserd? Niet heel indrukwekkend dat hij opstaat gezien waarmee en waar. Helemaal gezien zijn de chemische toevoegingen en adrenaline. Soldaat lmao. Duidelijk nooit in een leger gedient of in een conflictgebied geweest jij met je “soldaat”. Je hebt duidelijk geen benul.

   0
   1
 7. Petty zegt:

  Heeft Alex Soze pardoes het recept van het Colombiaans Patty, Patty, Patty dieet iets te letterlijk genomen? Die Alex rent gewoon weg een paar seconde na de taser. Lijkt haast onmogelijk tenzij …. je misschien naast Patty ook nog even de voorraad van Koen K. en Jemi Vaas hebt opgeslobberd.

  3
  0
 8. Jan Jansen zegt:

  Alex heeft gelijk dat hij zich verdedigd, die smerissen denken alles zo maar te doen ze staan te praten en dat komt die flapdrol smeris met zijn peperspray spuiten. Ik zou die smeris in zo’n geval ook klappen.

  3
  5
 9. Pa Stinaak zegt:

  Valt op zich nog mee. Al weet we niet waar de aanhouding voor was en of er een voorwaardelijk stond die wordt geïnd.
  https://www.om.nl/onderwerpen/beleidsregels/richtlijnen-voor-strafvordering-resultaten/richtlijn-voor-strafvordering-wederspannigheid-2015r003
  Vooral benieuwd of die bedreigend dichtbij en hinderlijk in de weg staande vrouwen nog even op kantoor mogen komen. Ga je in menig land toch echt direct mee. Of de Nederlandse wet en OM het interpreteren als hinder of dreiging? Ik heb niet direct gehoord dat ze gesomeerd werd afstand te houden. Maar in reikafstand van het wapen in de rug waar Alex je beide handen bezigd… Linke soep. Ik had niet verrast geweest als die waren getaserd en meegenomen op het moment dat ze geen afstand hielden. Hebben hier in Nederland toch ook al een paar keer gehad dat tijdens een arrestatie de arrestant of derde het vuurwapen in handen kreeg. Voorbeelden zat waarom je ze afstand moet laten houden en bedacht op weerspannigheid van verdachte en omstanders. Kan een keer je laatste zijn met je naïve kop. Dus ja met de mevrouw eens. Hij is inderdaad gek of zo…dat hij je zo dicht laat naderen terwijl hij wat anders om handen heeft.

  0
  1
 10. Boesta zegt:

  Wat een bloedlijer! Gewoon 4 jaar zitten en daarna TBS met verplichte dwangverpleging. Komt ie nooit meer vrij. Die mafketel moet nooit meer vrij komen!

  3
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.