Uit eerste hand

Alex Soze daagt Badr Hari uit voor een gevecht

Alex Soze daagt Badr Hari uit voor een gevecht

Alex Soze daagt Badr Hari uit voor een gevecht. Tenminste, dat deed hij totdat hij zich bedacht om het filmpje toch weer te verwijderen. Misschien kreeg hij toch een intelligente ingeving en bedacht zich dat hij het beter niet kan doen. Wij geven eerlijk toe dat we dit gevecht veel te graag zouden willen zien gebeuren.

Alex Soze daagt Badr Hari uit voor een gevecht

Wij kregen een video toegestuurd van Alex Soze die Badr Hari uitdaagt voor een gevecht. Al schreeuwend spreekt hij Badr toe met: “Hier even een bericht van je maat, Alex Soze. Luister vriend… Er is nog iets tussen ons, hè? Ik zie je wel elke keer kijken naar mijn wijf. Je weet hoe ik ben, hè? Ik ben oude stempel en we gaan dit settelen als mannen, Badr…! Kijk, ik snap dat je zelf niet heel makkelijk aan een wijf komt met die lelijke kop van je, maar VAN MIJN WIJF BLIJF JE AF! Bij deze, Badr… Hoop ik dat je mijn uitdaging accepteert, want IK MAAK JE KAPOT! WANT ALLES KAN KAPOT, BDAR. Jij ook! Nu niet gaan duiken of rennen, nee… Gewoon even als een man gewoon komen en je straf nemen als een man. USH! Ik ga je kapot maken, vriend.”

Alex Soze was toch te bang en verwijderde de video

Wat hier nou zo ontzettend grappig aan is, is het feit dat Alex Soze tegen Badr Hari zegt dat hij niet moet gaan wegrennen, maar hij de video inmiddels zelf alweer heeft verwijderd. We kunnen de video nergens meer terugvinden, maar gelukkig wist een bron die alvast op te slaan. Alex Soze is zelf snel weggerend en misschien is dat wel het eerste ‘slimme’ wat we hem hebben zien doen. Roepen dat je met mij wil vechten is net even iets anders dan Badr Hari, hè? Dat had je zelf ook wel bedacht.

Recente video

Mochten jullie nog denken dat het misschien een oude video is, dan halen we jullie graag van die gedachte af. Alez Soze plaatste gisteren namelijk nog een foto in zijn verhaal op Instagram waarin hij precies dezelfde kleding draagt. Dat kan geen toeval zijn, toch? Wel willen we Badr Hari nog vriendelijk vragen om de uitdaging aan te gaan. Lijkt ons enig.

Nog geen reacties