Alistair Overeem positief getest op verboden middelen na winst tegen Badr Hari

Alistair Overeem positief getest op verboden middelen na winst tegen Badr Hari

Oh, nee… Het zal toch niet waar zijn?! Alistair Overeem positief getest op verboden middelen na winst tegen Badr Hari. Onze grote vriend had de wedstrijd van Badr Hari gewonnen, zoals we natuurlijk hadden verwacht! Maar wat blijkt nu? Onze vecht-vriend is nu positief getest op een verboden middel.

Alistair Overeem positief getest op verboden middelen

Alistair Overeem won, zoals verwacht, de wedstrijd tegen Badr Hari natuurlijk, maar achteraf bleek dat Alistair Overeem positief getest was op een ‘niet-prestatiebevorderend middel’ Maakt het uit dan? Zou je denken. Maar het is een verboden middel, dus tja… Momentel is hij nog in afwachting van de uitslag van de ‘b-staal’ die definitief uitsluitsel zal moeten geven over het al dan niet hebben van verboden middelen in zijn systeem.

Het management van Overeem erkent de positieve uitslag: “Het gaat om minimale sporen van een niet-prestatiebevorderend middel. Tot we de uitslag van de b-staal hebben kunnen we er niet veel meer over zeggen. Gezien het feit dat het zo minimaal is en niet-prestatiebevorderend, maken we ons er vooralsnog niet heel druk om.”

Alistair versloeg Badr Hari

In de Gelredome in Arnhem versloeg Alistair zijn tegenstander Badr na een spannend gevecht. Meteen nadat hij had gewonnen, daagde hij huidig wereldkampioen Rico Verhoeven uit. Helaas zal dat gevecht op korte termijn nog niet gaan plaatsvinden. Het management van Alistair verklaarde: “Glory had al eerder aangegeven dat Alistair niet de eerste gegadigde zou zijn. Alistair had bovendien nog een MMA-commitment. Zijn beurt komt nog wel.” Oeh, spannunndddd!

Maar maatje: gebruik dan volgende keer geen verboden middelen. Dat geeft zo’n gedoe joh… Ondertussen wachten we de negatieve uitslag van de b-staal nog af, maar de zege mag al heus gevierd worden, hoor!

29 reacties op “Alistair Overeem positief getest op verboden middelen na winst tegen Badr Hari

  • Gwendoline H. zegt:

   Geachte redactie.

   Dan voor het herstellen van de beantwoording functie.
   Zou het op termijn mogelijk zijn om de commands te verplaatsen naar boven (en de topics naar beneden)??
   Het schier eindeloos scrollen gaat danig vervelen.
   Dank.

   12
   0
  • Dennis Schouten zegt:

   Ik had in de uitzending de ” 50 euro test ” gedaan bij overheem
   Maar die zwarte Chinees is niet geslaagd.

   0
   0
 1. Gerrit Hiemstra zegt:

  Toen Alistair zich behoorlijk kritisch uitliet over de overheid met name in de corona periode door alle macht naar zich toe te trekken kan Alistair bij mij niks meer verkeerds doen. Goede vent die Alistair.

  27
  7
 2. Janus Anus R uit Bergen zegt:

  Deze hersenloze Aaaap / Bokito met minimalistische hersenpan is een suarte pleurishond

  5
  35
  • Maria Janet zegt:

   Met die kolenscheppen van hem? Kan je beter door vrouwen laten doen als je wilt dat er goed getopt wordt.

   0
   0
 3. Kareltje zegt:

  Opmerkelijk. Een prikkie tegen Corona niet doen want slecht voor je lijf, maar het tegelijk wel voljakkeren met verboden middelen. Benieuwd naar de beweegreden.

  9
  8
 4. Alistair O. zegt:

  Hoorde dat Badr sperma had geslikt maar dat mag dan weer wel want wordt gezien als proteïneshot

  5
  2
 5. Dave zegt:

  Goeie gozer👌🏼goud wat ie over die corona bullshit zij,voordat nog meer respect voor de man💪🏼

  5
  2
  • Bob zegt:

   Wereld eens rond reizen en kijken of het geen misdaad is. In de media kan je vast wel vinden wat de Amerikaanse kreeg voor twee vapecartridges met wietolie.

   1
   0
 6. Arend Nus zegt:

  Mijn vriendin is een tijd de au pair geweest voor de kinderen van Alistair toen hij nog in de UFC vocht. Wat ik van haar weet is dat Alistair soms een blowtje rookt

  0
  0

Reacties zijn gesloten.