Akwasi wil dat jongen van universiteit wordt geschopt

Laten we gelijk maar even melden dat de teksten van die jongen belachelijk zijn. Liever gezegd, Akwasi zou aangifte tegen hem moeten doen. Maar nee, hij kiest ervoor om zijn bedreiger te laten cancellen en zijn universiteit te mailen. Ook zijn achterban wordt gevraagd om de VU te mailen. En dat vind ik dan wel weer aardig sneu. Akwasi roept zelf op tot geweld. Akwasi jat een laptop van een journalist als die te kritisch wordt. En Akwasi gaat dan nu een andere radicale idioot proberen van een opleiding te laten knikkeren. Als je dat met hem zou doen was het gelijk racisme.

Maar even serieus. Iemand aanpakken doe je niet via werk of opleiding.

75 reacties op “Akwasi wil dat jongen van universiteit wordt geschopt

  • Anonieme ex van depressieve postbode zegt:

   Akwasi snapt er weer eens niks van dit is een woordkunstenaar en die uit de kluiten gewassen moedervlek vat het weer verkeerd op.

   0
   0
 1. Meh zegt:

  Ik kan wel snappen dat hij de universiteit mailt als hij een opleiding psychologie doet (en dus wellicht in de zorg gaat oid), en ergens kan ik me ook wel voorstellen dat je de drang hebt om de bedreigingen te openbaren inclusief welk account, en ik kan me ook wel inleven met het willen delen dat je een mail naar een universiteit gestuurd heb als je een bekend persoon bent en al veel deelt,

  maar oproepen om collectief de universiteit te spammen slaat echt nergens op 🤦‍♀️

  Eerlijk is eerlijk ik zie zo iemand liever ook niet als psycholoog, hoop dat ‘ie geen master doet.

  0
  0
  • Meh zegt:

   Oh de bedreiger heeft zn excuses alweer aangeboden. Wat een slap geouwehoer hier zeg in Nederland, heb dan ook de ballen om achter je woorden te staan als je zulke berichten stuurt (voor de rechtbank niet slim tho 😂)

   Wat ik me wel afvraag is of deze bedreigingen in een keer gestuurd zijn of op verschillende dagen, dat is niet duidelijk in de post hierboven en naar mijn opinie weegt dat ook mee. Na een keer een waslijst met bedreigingen gestuurd te hebben gekregen gelijk iemand van zijn school willen trappen zou wel enorm extreem zijn. Straks blijkt dat ie gewoon in een trip zat oid

   0
   1
  • BigDick_Daddy69 zegt:

   jonge wat je online zegt en het echte leven zijn 2 werelden. er zijn vast ook dingen die jij prive hebt gezegt die je nooit openbaar zou willen horen.

   0
   0
 2. Henk zegt:

  Wel grappig mensen die zelf geen beter gedrag tonen, andere gaan wijzen op wat ze verkeerd doen. Zelf wel vergeving verwachten. En natuurlijk hoor je niemand te bedreigen. Maar akwasi werkt toch ook nog voor omroep zwart na alles wat er is gebeurd. Dan zou die ook uit de omroep/media moeten stappen na zijn fouten. Doet hij ook niet. Maar verlangt wel dat iemand van zijn opleiding wordt gezet. Je kan beter met elkaar face to face in gesprek gaan. En er iets van leren. Dan dat hij nog meer haat ontwikkeld als die persoon van zijn opleiding wordt gesodemieterd. Mja blijkbaar als je niet wit bent, heb je het voorrecht wel een herkansing te krijgen. En andersom ben je gedoemd voor het leven.

  0
  0
 3. Gwendolyn zegt:

  Ik vind dat Akwasi groot gelijk heeft, hij moet een statement maken. Bovendien vind ik hem de knapste man van Nederland (qua uiterlijk zeker).

  0
  0
 4. Allochtoon zegt:

  De witte Nederlanders die de magt hebben, sein geïndoktrineert door schuldgevoel, misgien door het gristendom of jaren feminiem links onderweis . Sei sein so bang om foor rasist uitgemaakt te worden dat se oproerkraajers van de blm meute soals aquarium geen strobreet in de weg leggen. De regtspraak in Nederland is korrupt. Had een witte Nederlander met so een bedreiging kunnen wegkomen?
  O ja ik las op internet, de bedreiger van Wilders heeft een taakstraf van 40 uur gekregen de bedreiger van Van Dissel 4 maanden sel. Ik sie hier weer de korrupte regtspraak aan het werk. En Nederland maar klagen over Polen en Hongarije

  0
  0
  • Robert zegt:

   Man gebruik s autocorrectie ofzo de meeste nldrs hier lijken wel Turken als ze typen echt triest dat het niveau van de Nederlandse taal zo laag is☹

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.