Akwasi mag van de rechter oproepen tot geweld

Het zal niemand verbazen maar de rapper/opruier krijgt geen straf van de Amsterdamse rechtbank. Het Openbaar Ministerie vond ook al dat Akwasi een hele lieve jongen is die gewoon een beetje verkeerd is begrepen. Tijdens de Black Lives Matter demonstratie op de Dam riep hij hysterisch: “Op het moment dat ik in november een Zwarte Piet zie, trap ik ‘m hoogstpersoonlijk op zijn bek.”

De officier van justitie, die de uitlating weliswaar bestempelde als opruiing en strafbaar, koos voor een “de-escalerende en preventieve” afdoening van de zaak. Dat juridische taal is voor ‘niemand mag dit, behalve Akwasi. Hij moest wel publiekelijk afstand nemen van zijn uitlatingen. En daarom zei hij dat het “superdom” was bij Jinek. Zaak gesloten. Ik vraag me af wat er gebeurt als Jan en Dennis dit zouden doen.

9 reacties op “Akwasi mag van de rechter oproepen tot geweld

 1. Robbie zegt:

  Bizar eigenlijk. Eerst al zeggen ik ga zwarte piet vermoorden en dreigen met een aanslag tijdens een intocht, daarna met het vuur in de ogen de boel opruien om een persoon die zich voordoet als zwarte piet op/in zijn gezicht te schoppen daarna journalisten onder druk zetten. en hij mag het allemaal??? En bij omroep zwart wil die gaan verbinden? Nou ik ben klaar….

  2
  0
 2. Kwartjeshoer zegt:

  Had er een blanke voor het hekje van de pedofiele rechter gestaan, had-ie meteen 2 jaar onvoorwaardelijk achter z’n naam.
  Mijn eens zo mooie vaderland is compleet verrot!

  2
  0
 3. Gerecht Strafhof Den Haag zegt:

  Wie is deze rechter, waar woont deze persoon, wat voor kleur auto heeft hij zal eens langs gaan met wat C4 om onder ze wagen en aan ze huis te plakken, Deze mongool hoord geen rechter te zijn, zal wel door akwasi in ze kont geneukt zijn.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.