Ach hemeltje, Nederland staat weer voor paal op het Songfestival

s10

De laatste keer was het al om te janken. Toen kwam Jeangu Macrooy met een liedje over broccoli. Lekker inclusief en heel divers, maar ook gewoon verschrikkelijk slecht. Na een homosensuele rasta sturen we nu een depressief zelfsnijmeisje met moeilijke teksten. Als Nederlander is het al lastig om te horen wat die huilebalk zingt, de rest van Europa kan er helemaal geen kaas van maken.

Dit is het liedje. Godsammekrake!

24 reacties op “Ach hemeltje, Nederland staat weer voor paal op het Songfestival

 1. Heb liever niks zegt:

  ✅ Gitaar
  ✅ Vaag clipje
  ✅ Geen playback (👍)
  ✅ Heldere zangstem
  ✅ Opvulling: dadadadadada, dada..
  ❎ Afgehaakt.

  Bedankt voor dit bericht.
  Hoef niks meer van S10 te horen/lezen

  40
  2
 2. Robbie zegt:

  Haha ja dit is toch gewoon echt een kutnummer??? Las in de krant dat ‘muziekkenner’ Alexander van Eenennaam het een geweldig nummer vond, en dat Nederland hier de finale weleens mee kon behalen. Een muziekkenner he, nou die moeten ze ook maar meteen ontslaan. En dat hele songfestival boeit me geen ene hol, maar zoals het bericht ook zegt om zo als Nederland op de kaart te worden gezet vind ik werkelijk diep triest en blijkt wel weer dat we echt talent niet gebruiken en nietsnutten de kans geven erg jammer weer dit………

  23
  4
  • Tony Teerenstra zegt:

   Oostenrijk niet vergeten.
   Ik heb nog steeds plaatsvervangende schaamte voor die kerel in een galajurk die voor Oostenrijk op het podium stond.
   Toen begreep ik dat de wereld stuk is

   33
   3
   • Robbie zegt:

    Was dat die gast toen met die baard??? Ja nogmaals ik volg dat hele SF niet hoor, maar je zult je als land zo op de kaart zetten. Ik schaam me er ook gewoon beetje voor eerlijk gezegd. En gelukkig weet je natuurlijk dat er in het echte leven maar zat normale mensen rondlopen, maar om dan zo op deze manier als land te presenteren, tja het is om te janken……..

    12
    2
    • Liever debiel zegt:

     En tegenwoordig ben je een debiel als je dat niet normaal vindt.
     Dan maar een debiel denk ik bij me eigen. Gelukkig worden er méér normale kinderen geboren en opgevoed dan die tweeslachtigen dus het zal het tij wel keren.

     14
     1
    • dubaigas zegt:

     Als je toch weet dat bucks fizz hoge ogen gooide door een rokje van een meisje uit te
     trekken, dan copieer je dat toch gewoon. Heeft verder niets met muziek te maken,
     maar wat kan mij dat nou bommen! Dit commentaar zal wel erg grof zijn voor ene
     Jantje Smit, die zuurpruim, verschrikkelijk zeg! Mag het nog enigszins vrolijk zijn,
     dit hele gebeuren, of discrimineer ik hier ergens. Misschien staat “handhaving” zo
     meteen voor mijn deur, of een boa, of een stadswacht of een Rus! Help………

     0
     1
     • B0A Constriptor zegt:

      Je hebt gelijk!
      Buckz Fizz was geniaal in die tijd.
      Maar ja, gewone heteroseksuele jongetje-meisje muziek, zoals ABBA..
      en weet ik veel kan niet meer tegenwoordig sinds het ESF is geklauwd door de gayseksuelen en de transformercommunity.
      Politiek incorrect hoor. Maar ik heb wel gelijk.

      6
      1
     • Ome+Jan zegt:

      Russen kunnen wel tegen dit soort grapjes. Dat ze echter binnenkort voor je deur zouden staan bestaat wel tot de mogelijkheden.

      0
      1
 3. Hans Worst zegt:

  wat een nummer als we hier geen laatste mee worden weet ik het ook niet meer volgend jaar gewoon de jostiband sturen met rene le blanc

  15
  4
 4. Suriprofs zegt:

  Jeangu Macrooy was de slechtste ooit. Liedje niet mooi, Woke gedram, niet te verstaan met dat Surinaams-Nederlands, dansje als een stel houten klazen. En als klapper op de vuurpijl ging die koekenbakker daar zitten met zijn Surinaamse vlag. Hee Sjefke ga lekker woke, inclusief doen in Suriname. In Suriname hebben ze het niet zo op inclusieve nichten.

  27
  3
  • Zwitserse Vrede zegt:

   Maar waarom nou toch steeds heaomosuelen? Ik vindat discriminatie. Dat degene waar je je pik insteekt bepaalt of je wel of niet mee mag doen!
   Selectiecommissie: “Aha, we zien dat u regelmatig anale kontseks heeft met een andere kerel. Dan mag u een liedje gaan zingen op het Eurovisiesongfestival.”

   Ik vind dat aantasting van de privacy en de integriteit van het menselijke induvidu. Stel dat je wél heel goed liedjes kan schrijven maar je wil niet in je kont gepakt worden dan val je dus af. Dan wordt je dan eigenlijk gedwongen.

   Mag dat volgens de Geneefse Conventie?

   10
   1
 5. Stien zegt:

  Is dit wijf niets voor Dannyboy? Die valt toch op lange blonde wijven met 2 ruggen en het uiterlijk van 18-20 jaar? En als je goed kijkt lijkt mevrouw S10 ook nog op een kerel met een pruik. (Kerels, waar Dennis in het weekend niet vies van is) Ik zou zou zeggen doen!

  19
  3
  • Lucky Strike zegt:

   Dat is dan dus net als in die films uitfilmhuizen op netfix tegenwoordigwaarin echt in elke film een hømø of lęsbische acteur m/v speelt met “eind goed al goed” scènes waarin elk koppel de zonsondergang tegenmoet loopt en je dan snapt dat je weer genaaid bent met die woke shit waar je niet op zit te wachten. Of zeg ik nou iets raars?

   13
   1
 6. RaymondVL zegt:

  De tranen sprongen uit mijn reet en de diarree liep langs mijn knieën. Wat een grafnummer is dat. Maar wel ideaal om de mollen uit de tuin te verjagen.

  18
  0
 7. Hatseflatser zegt:

  Nou jullie kraken haar nu wel zo mooi af. Maar tegenover Sir.Broccoli klinkt ze als een engeltje!! Wel eentje wat half de keel dicht geknepen wordt….

  0
  0
 8. eurovisie zegt:

  Men is alweer vergeten hoe een song festival liedje gemaakt moet worden. Het gaat niet om de inhoud. Het gaat ook niet hoe mooi het gezongen wordt. Of hoe vernuftig de melodie inelkaar zit.
  Het moet gewoon een lekker in het gehoor liggen. En dat doet het niet. En het helpt ook niet dat het in het Nederlands gezongen wordt.

  0
  0
 9. Backtothe80s zegt:

  Vreselijk nummer zeg, nep interessant doen. Ik hoor een simpel akkoordenschema en dan ontzettend veel reverb over de vocals heen a la ‘duncan laurence’. Pre-chorus bestaat uit een simpel oe-oe-oe-oe (konden ze geen tekst verzinnen?). En die videoclip? Tenenkrommend gewoon. Het hele concept moet omgegooid worden bij de selectie: zoals vroeger een aantal nummers presenteren door verschillende artiesten met echt talent. Ajb niet deze fake-woke-‘ik heb het zo moeilijk en wil dit met iedereen delen’-generatie die een verhaal willen vertellen. Ik wil een goed nummer horen die me pakt niet deze story telling geneuzel verpakt met effecten en wat geluiden. NL eindigt als laatste.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.