Uit eerste hand

Aangifte wegens verkrachting tegen Danny de Junk

Hollandse-Nieuwe-Steenwijk-Forger-De-munk

Na alle roddels van roddelprogramma’s volgt er meestal een bevestig van hetgeen die roddelprogramma’s hebben verteld. Eigenlijk altijd wel. Dus nu ook weer. Een jongedame heeft aangifte gedaan tegen de kleine zanger. Roddelpraat bracht al een verhaal waar hij iemand zou hebben verkracht. Wellicht gaat het om hetzelfde slachtoffer.

“Cliënt is door politie en justitie niet geïnformeerd over een aangifte die tegen hem zou zijn gedaan over een gepleegd strafbaar feit van vijftien jaar geleden. Hij bestrijdt uitdrukkelijk dat hij zich ooit schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, laat staan aan strafbare feiten. Inmiddels is cliënt – door een abusievelijk doorgestuurde mail – bekend met de identiteit van de aangeefster. Dit bevestigt voor hem dat de beschuldiging ongefundeerd is. Cliënt kan dit onderbouwen en zal dit ook graag doen bij de daartoe aangewezen partijen. Cliënt is onthutst over deze onterechte beschuldigingen en beraadt zich over het nemen van juridische vervolgstappen”, aldus Royce de Vries, de advocaat van De Junk.

Talpa maakt zich niet druk. Die laat niet nog een talentenshow van de buis halen door toedoen van een smeerpijp in de jury. “We zijn op hoogte van de berichtgeving en houden deze nauwlettend in de gaten. Vooralsnog heeft dit geen gevolgen voor de uitzendingen van ‘De Hollandse Nieuwe’.”

[sc name=”uitzending8-6″][/sc]

Nog geen reacties