Patty Brard kritisch over Tristan van der Lingen: ‘sorry dat ik het zeg’

Patty Brard kritisch over Tristan van der Lingen: 'sorry dat ik het zeg'
Patty Brard kritisch over Tristan van der Lingen: 'sorry dat ik het zeg'

Onze grote vriendin en veenlijk Patty Brard kritisch over Tristan van der Lingen. Wat is het toch weer een topwijf, die Patty Patty Patty. Gelukkig is zij de eerste op televisie die wél eerlijk durft te zijn: Tristan kan voor geen meter zingen.

Tristan de Wurger is de grote winnaar

In de uitzending van RoddelPraat keken we naar een fragment van Tristan de Wurger om onze scoop over het wurgen van zijn minnaar in te leiden. Toen liet ik meteen al weten dat de zangkunsten van Tristan van der Lingen om te janken waren. Sterker nog: het klonk ook echt als kattengejank. Niemand leek dat feit onder ogen te willen zien, want Tristan won het programma Op Zoek Naar…

Patty Brard kritisch over Tristan van der Lingen

Vrijdagavond in Shownieuws liet Patty Brard weten het niet eens te zijn met deze winnaar. Het onderwerp werd aangesneden doordat Bart Ettekoven zei dat Albert Verlinde niet wilde reageren op de aangifte die tegen zijn nieuwste aanwinst, Tristan van der Lingen, is gedaan. Daar reageerde Patty op met: “Misschien is hij Tristan wel naar zangles aan het brengen. Jezus.” Leuk, Pat! Leuk! Kom vooral een keer te gast in RoddelPraat. Daar kunnen we dit soort humor zeker waarderen.

‘Sorry dat ik het zeg’

Patty Brard vond hem niet goed en dat laat het veenlijk ook duidelijk blijken: “Het was echt niet om aan te horen, sorry dat ik het zeg.” Bart vermoed zelfs dat het doorgestoken kaart was: “Hij was wel de gedoodverfde winnaar. Dat is het gevoel dat ik krijg, dat al vanaf aflevering één vaststond dat hij moest gaan winnen. Soms merk je dat gewoon. Hele kleine details waarbij zo’n producent het publiek in de juiste richting kan duwen. Hij had bijvoorbeeld het rode jasje aan, de kleur van kracht.” Dit soort dingen zijn tegenwoordig allemaal doorgestoken kaart en het zou ook verklaren waarom zo’n aangifte volledig genegeerd wordt. Daar zou dus niemand van opkijken.

‘Het was gewoon niet goed, klaar’

“Bart, hou op, alsjeblieft. Het gaat er toch uiteindelijk om dat zo’n jongen daar staat en kan zingen, zoals Jim Bakkum dat zou doen? Het was gewoon niet goed, klaar”, vindt Patty. En dat was zeker niet goed. De man zingt nog valser dan Dennis Schouten in het weekend in Santé doet tijdens de karaoke.

‘Ik vond het zó slecht’

Uiteindelijk heeft het publiek zogenaamd gestemd en is daar Tristan uitgekozen tot winnaar. Patty reageert daar zonder een korreltje zout op met: “Dat weet ik, maar als je moet stemmen tussen slecht en nog slechter, dan neem je slecht. Sorry dat ik het zeg. Ik vond het echt zó slecht.” En Patty was niet de enige met die mening, legt Airen Mylene uit.

Anti-reclame

En dat blijkt, want Rob Goossens sloot zich tijdens de uitzending van RTL Boulevard helemaal aan bij Patty. “Ik zou willen dat ik kon zeggen dat ik genoten heb, maar dat viel vies tegen”, aldus Rob. Hij vervolgt: “De twee mannelijke finalisten die overbleven waren zó zwak, dat ik dacht: dit is meer anti-reclame. En dan heeft de winnaar ook nog eens een vrij ernstige, pijnlijke beschuldiging van geweldpleging aan zijn broek.” Bedankt. Wat een onzin allemaal.