Jim Bakkum: Glennis is onschuldig

Wat ben je dan een enorme pannenkoek. Die vrouw heeft verdikke zelf toegegeven wat ze heeft gedaan. De Ladies of Soul hebben niet voor niks de stekker getrokken. Maar Jim vindt het allemaal maar overdreven. Hij zegt: “Er is niets bewezen.”

Bakkum in roddelblad Weekend: “Het is heel lastig met alle verhalen die de ronde doen, maar ik vind: als er niks is bewezen, trek ik geen conclusies. Tegenwoordig worden sommige mensen helemaal neergehaald voordat er ook maar iets is bewezen.” Uhm. Nogmaals ze heeft het toeggeven.

“Ik weet wel dat het haar heel veel doet. Ik was enkele weken geleden bij haar concert in de Melkweg en zag dat Glennis geëmotioneerd raakte doordat er mensen stonden die nog wél naar haar kwamen kijken.” Ah, Glenda is zielig. Grace is slachtoffer. Zo werkt dat altijd in BN’erland. Elkaar dekken tot de laatste snik.

8 reacties op “Jim Bakkum: Glennis is onschuldig

 1. Gnoe zegt:

  JA dat het haar veel doet, in haar portemnenee. Verder heeft ze overal scheit en plaatst ze provocerende filmpjes. Hoop echt dat ze een paar jaar de bak indraait

  22
  0
  • Johan D zegt:

   Zal ook wel wat op z’n kerfstok hebben waarvoor hij in z’n broek schijt en we binnenkort van gaan horen dat hij het nu opneemt voor dat terecht geboycotte tokkiewijf… in de hoop dat ze straks voor hem gaan opnemen…

   7
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.