Gio Latooy dacht levend begraven te zijn: ‘help!’

Gio Latooy dacht levend begraven te zijn: 'help!'
Gio Latooy dacht levend begraven te zijn: 'help!'

Gio Latooy dacht levend begraven te zijn. Dat bleek gisteren in zijn vlog. De ‘beruchte’ zaterdagavond waar hij zoende met een ander meisje én genoot van een afterparty in zijn eigen huis, eindigde voor hem niet zo fraai. We delen hier het verhaal.

De wilde zaterdagavond van Gio

In de vlog van gisteren vertelt Gio Latooy over zijn zaterdagavond. Eerder werd al bekend dat hij weer met een andere meid had staan zoenen, maar dat bleek niet het meest spectaculaire aan zijn avond te zijn. Daar vertellen we straks meer over. Maar eerst: wat heeft Gio te zeggen over de zoengeruchten?

Paniekaanval

Ene Jelle (geen idee wie dit is?) heeft de vlog van onze grote vriend van gisteren overgenomen. Dat komt, omdat Gio na een paniekaanval hier niet meer toe in staat bleek te zijn. Jelle gaat in eerste instantie videobellen met Gio: “Gio… Nou zijn we uitgegaan, heb je een paniekaanval gekregen en nou sta je weer op een juicechannel… Hoe zit dat nou?” Meteen schiet Gio in de verdediging over de zoengeruchten: “Het is niet eens waar, bro!”

Zoengeruchten

Jelle vraagt zich, net als wij allemaal, af wat er dan aan de hand is: “Maar hoe krijg jij het voor elkaar om het elke keer zo bond te maken als we uitgaan?” Gio legt uit: “Weet je wat het is… Altijd als ik met vrouwelijk schoon sta, altijd als ik met een mooie meid sta, zoals deze meid… Dan worden daar gelijk verhalen over gemaakt. Ik heb daar niet eens gezoend!” En nu komt een klein puntje van discussie, want wij weten niet zeker of hij ‘haar’ of ‘daar’ zei, maar ‘daar’ is leuker, dus daar houden we het op. Dat zou betekenen dat ze op de afterparty hebben gezoend. Bekijk de beelden onderaan het artikel en oordeel zelf.

Gio Latooy dacht levend begraven te zijn

Maar wat misschien nog wel een veel interessanter verhaal is: Gio kreeg een paniekaanval toen hij wakker werd in zijn ‘panic room’ en dacht dat hij levend begraven was. Hij legt uit: “We hebben inderdaad vannacht een afterparty gehad bij ons thuis, maar zoals Jelle al vertelde: ik was zo erg de weg kwijt vannacht… Dat ik mijzelf had opgesloten. Ik heb een panic room in mijn huis, jongens. Die heb ik nooit laten zien, want dat is gewoon privé. Ik heb mezelf daarin opgesloten, toen ben ik in slaap gevallen.” Dat klinkt als een onhandige actie na het te veel nuttigen van alcoholische versnaperingen.

Geschreeuwd om hulp

Prima dat je jezelf daarin opsluit, maar het ergste kwam pas toen hij opstond. “Toen werd ik vanochtend, denk ik, weet ik niet, wakker en toen was ik dus zo verward. Het is pikdonker als je daarin wakker wordt. Ik zag niks en ik wist niet waar ik was, dus ik dacht dat ik ontvoerd was of dat ik dood was”, aldus Gio. Hij dacht daarom dat hij misschien wel levend begraven was en begon wild om zich heen te slaan. “Ik werd wakker en toen begon ik te gillen. Ik begon keihard te gillen en te schreeuwen van ‘help! help! Waar ben ik?’ Weet je hoe eng dat is? Ik dacht echt dat ik doodging.”

Gedrogeerd?

Die arme jongen… Hij begint zich nu zelfs af te vragen of hij gedrogeerd was. “Ik werd dus door die paniekaanval pas om vier uur ’s middags wakker. Ik was m’n telefoon kwijt…” Oeps… Afgelopen zaterdagnacht was niet de nacht van Gio Latooy. Dat moge duidelijk zijn.

PANIEKAANVAL DUS IK KAN NIET VLOGGEN! JELLE NEEMT HET OVER!😪

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand