Flopconcert Nicolette van Dam en Bas Smit keert terug

Flopconcert Nicolette van Dam en Bas Smit keert terug
Flopconcert Nicolette van Dam en Bas Smit keert terug

De Amsterdamse Zomer, het flopconcert van Nicolette van Dam en Bas Smit keert terug. Weet u het nog? Het concert georganiseerd door het stel is in het verleden volledig in de soep gelopen. Het regende klachten van bezoekers. Zal het dit jaar beter zijn? Waarschijnlijk niet.

Flopconcert

Vorig jaar zomer vond de eerste editie van De Amsterdamse Zomer plaats, maar dat liep uit op een absolute faal. Het regende klachten. Zo was op zaterdag de wijn vroegtijdig op, waren er ontzettend lange wachtrijen en liep alles in de mist bij de horeca. Makkelijk om naar de horeca te wijzen natuurlijk… Nicolette van Dam en Bas Smit hebben als organisatie gewoon zwaar gefaald en een flopconcert geleverd.

Aankondiging van de Amsterdamse Zomer editie 2

Voor de camera van Shownieuws kondigen Bas en Nicolette de tweede editie van hun Amsterdamse Zomer aan. Ze waren voorzichtig met de aankondiging na het flopconcert van vorig jaar. Zo vertelde Bas dat er op de zaterdag veel mis was gegaan en ze hierdoor op scherp staan om van deze editie wel een succes te maken. Laten we hopen voor de bezoekers dat de wijn nu wel koud is!

Jan Roos gespot

Op de vorige editie werd onze eigen Jan Roos nog even gespot. Zal hij er dit keer weer te vinden zijn? Hij was er vorig jaar in ieder geval niet voor zijn plezier. Hij was opzoek naar wat fijne roddels voor RoddelPraat. En natuurlijk om wederom het kontje van zijn grote vriend Bas Smit te likken.

Vorig jaar maakte Jan Roos deze fraaie foto met Bas Smit.