Jan Roos gespot op Amsterdamse Zomer

jan-roos-hazes

Wat de f*ck heeft hij daar eigenlijk te zoeken?

Mocht u zich afvragen waar tout hip Instagram-BN zich vermaakt op deze zwoele zomeravonden: u vindt ze bij de Amsterdamse Zomer van ene Bas Smit en zijn kompanen. Lekker met een drankje of 16 in je mik in het Olympisch Stadion naar Hazes, Hazes en Hazes luisteren. Uiteraard was Jan daar niet voor de lol, maar voor diepgravend roddelpraatonderzoek. Waarover later meer. Of niet. We hebben hem sinds gisteravond eigenlijk niets meer van hem vernomen.

21 reacties op “Jan Roos gespot op Amsterdamse Zomer

 1. Neefje van Jan Roos zegt:

  Ome Jan doe dit nu niet. Straks ben jij je geloofwaardigheid kwijt. Die gasten willen alleen maar, dat jij je lam zuipt en dat je de volgende dag niets meer kan herinneren, wat er die dag ervoor is gebeurd. Zo wordt de waarheid weer verdraaid en krijgt dat b garnituur steeds meer macht. Ik hoop dat je nu weer veilig en nuchter bent.

  0
  0
 2. paupervolk zegt:

  regels van anderhalve meter gelden natuurlijk niet voor dit omhooggevallen schijtvolk.. Lekker allemaal bij elkaar om de nek hangen met je volgezopen stinkmuil.
  Ik durf te wedden dat niemand van die Ibiza paupers ook maar 1 dag opgehokt heeft gezeten, geen testen en geen vaccin heeft genomen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.