Johan Derksen komt met slap excuus: ‘ik had een slechte dag’

Johan Derksen komt met slap excuus: 'ik had een slechte dag'
Johan Derksen komt met slap excuus: 'ik had een slechte dag'

Eergisteren bleek Johan Derksen keihard onderuit te gaan toen hij Johnny de Mol probeerde te verdedigen tegenover Angela de Jong bij Vandaag Inside. Gisteravond had hij er nog wel iets over te zeggen. Johan Derksen komt met slap excuus. Hij ‘had een slechte dag’.

Verloren wedstrijd

Hypocriete Johan Derksen gaat volledig de mist in tegen Angela de Jong. Daar schreven wij gisteren een artikel over, omdat de avond ervoor bleek dat Johan Derksen een afgrijselijk slecht optreden had gegeven bij Vandaag Inside. Hij kroop wederom in de kont van familie de Mol door met onwijs slechte argumenten Johnny de Mol te verdedigen. Die wedstrijd verloor hij finaal. Het was bijna te gênant om naar te kijken.

Johan Derksen komt met slap excuus

Gisteren was uiteraard een nieuwe aflevering van Vandaag Inside en bij de aankondiging voerden Wilfred Genee en Johan Derksen een gesprekje met elkaar. Ladyshave begint: “Wat was het gezellig gisteren, hè? Met Angela. Je hebt nog even nagezeten zag ik.” Maar Johan draait er niet langer omheen en komt gelijk met zijn verdediging: “Ik had een slechte dag. Ik heb het heel slecht uitgelegd, maar ik had een hele vermoeiende dag gehad.” Goede smoes.

‘Dat interesseert me geen hol’

Daarna brengt hij gelukkig nog wel een grapje om de boel iets meer los te maken: “Ik had het grootste deel van de dag bij John de Mol in z’n reet gezeten.” Leuk. Verder zegt hij zich niets aan te hebben getrokken van de negatieve reacties die hij hierop had ontvangen: “Je laat het allemaal over je heenkomen, want, ja… Dat interesseert me geen hol. Gewoon een slechte dag.”

Een slechte dag

Ieder mens heeft wel eens een slechte dag, maar dit gaat toch wel een flinke stap verder dan dat. Uit zijn binnenzak haalde hij uitgeprinte versies van de columns van Angela de Jong en bestempelde een feit dat zij hier beschreef als onjuist. Dat heeft niets met een slechte dag te maken, want dat heb je verder van te voren al bedacht. Enfin… Je had een betere smoes kunnen bedenken, Johan. Of had gewoon toegegeven dat je fout zat.

Johan blikt kritisch terug op eigen optreden in de discussie met Angela de Jong | VANDAAG INSIDE

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand