Koen Pieter van Dijk noemt Yvonne Coldeweijer een leugenaar: ‘ik ben er stuk van’

Koen Pieter van Dijk noemt Yvonne Coldeweijer een leugenaar: 'ik ben er stuk van'
Koen Pieter van Dijk noemt Yvonne Coldeweijer een leugenaar: 'ik ben er stuk van'

Gisteren deelden wij het bericht van onze grote vriendin Yv. Zij bracht namelijk het nieuws in de wereld dat snuifduif Koen een vriend van zijn Rolex zou hebben bestolen nadat hij hem bewusteloos had achtergelaten. Koen Pieter van Dijk noemt Yvonne Coldeweijer een leugenaar.

Het verhaal van de gestolen Rolex

Toen gisteren bleek dat Koen Pieter van Dijk drie weken geleden een Rolex zou hebben gestolen, gingen onze oren klapperen. We zagen het op Instagram bij Yvonne Coldeweijer voorbijkomen. Ene Donnie was ‘het slachtoffer’ van de diefstal en had haar over het verhaal ingelicht.

‘Erg van geschrokken’

Zelf reageert Koen echter totaal verbaasd en schrijft op Instagram: “Ik weet niks af van zijn Rolex en als je goed kijkt naar de video en foto zie je ook dat ik er nu niet meer zo uit zie. De video heb ik een aantal jaar geleden wel ontvangen en daar ben ik destijds erg van geschrokken.” Ook legt Koen uit dat hij Donnie inmiddels al jaren niet meer heeft gezien. Het kan volgens hem dus helemaal niet waar zijn.

‘Één van de meest duisteren tijden in mijn leven’

De video zou dateren uit 2020. Koen vertelt daarover: “2020 was voor mij één van de meest duistere tijden in mijn leven waar ik nog steeds op de dag van vandaag therapie voor krijgt.” Hij laat een schermafbeelding zien waar op te zien is dat de video inderdaad wat jaartjes oud is. “Ik heb in heel mijn leven nog nooit iets gestolen, niet eens een dropje”, verklaart hij verder.

Koen Pieter van Dijk noemt Yvonne Coldeweijer een leugenaar

Koen legt op Instagram uit hoe hij helemaal onder de beschuldigingen doorgaat. Wat Yvonne de wereld in heeft gebracht is volgens hem helemaal niet waar. Hij schrijft: “Ik krijg doodsbedreigingen binnen en ik ben er helemaal stuk van, hoe deze vrouw onwaarheden de wereld in slingert!” Arme jongen. Eerlijk is eerlijk, als dit niet waar is, vind zelfs ik het lichtelijk sneu.

Plottwist!

Om het verhaal nog nét een tikkeltje gekker te maken… De Donnie in kwestie heeft ook via Instagram een reactie geplaatst en die is al helemaal verwarrend. Hij schrijft: “”Het bericht waar jij op reageert kwam voor mij net zoals een shock als voor jou. Wij weten beiden wat de waarheid is. Jij moet jezelf net als ik iedere ochtend met een gezond geweten in de spiegel kijken. Wij weten beiden wie dat kan. Ik distantieer mij dan ook van jullie spel om aandacht.” HUH?

Koen Pieter van Dijk noemt Yvonne Coldeweijer een leugenaar
Koen Pieter van Dijk noemt Yvonne Coldeweijer een leugenaar: 'ik ben er stuk van' 4
Koen Pieter van Dijk noemt Yvonne Coldeweijer een leugenaar
Koen Pieter van Dijk noemt Yvonne Coldeweijer een leugenaar: 'ik ben er stuk van' 5
Koen Pieter van Dijk noemt Yvonne Coldeweijer een leugenaar
Koen Pieter van Dijk noemt Yvonne Coldeweijer een leugenaar: 'ik ben er stuk van' 6