“Rutger Castricum is mooi mens”

Rutger Castricum wil niet overstappen naar Ongehoord Nederland. PowNed zakt nog dieper weg met inclusiviteit- en diversiteitsshow
Rutger Castricum wil niet overstappen naar Ongehoord Nederland. PowNed zakt nog dieper weg met inclusiviteit- en diversiteitsshow

Dat vinden wij niet hoor. Rutger Castricum is een vuile oplichter. Vroeger een beetje tegen de mainstream media aanschoppen en nu op handen en knieën erbij willen horen. Vroeger politiek incorrect en anti-links, nu nog erger dan BNN-VARA om maar belastingpoen te kunnen blijven incasseren. Het is die opportunistische flapdrol van een Schimmelpenninck die zegt: “Rutger Castricum is mooi mens”.

Van Geenstijl naar mooier mens

En dat kan natuurlijk niet zonder sneer. Want hij zegt bij twee foto’s van Castricum: ” Het bewijs dat wanneer je Geenstijl achter je laat, en goede programma’s gaat maken, je een mooier mens wordt.” Een compliment verwikkeld in een negatieve opmerking over iets, de kleine graaf kan niet anders. Het is nooit eens vriendelijk zonder iets of iemand af te zeiken. En dan zeggen dat iemand mooi is geworden omdat ie Geenstijl achter zich heeft gelaten.

Haar inplanten van belastinggeld

Rutger is iets “knapper” dan vroeger omdat hij van belastinggeld zijn haar heeft laten inplanten in een kliniek en omdat hij een voorhoofdlift heeft laten uitvoeren door een plastisch chirurg. Als je maar genoeg geld uit de zakken van hardwerkend Nederland haalt kan je jezelf laten verbouwen en dan vindt Sandertje je mooi. Dat Rutger een ijdele slapjanus is maakt niet uit, als je maar links bent/doet.

Sander Schimmelpenninck tweet over Geenstijl en Rutger Castricum

WhatsApp Image 2023 01 20 at 11.31.36 AM
"Rutger Castricum is mooi mens" 2