Uit eerste hand

België cancelt Glennis Grace

België cancelt Glennis Grace

België cancelt Glennis Grace en het optreden dat ze zou geven op 22 Februari. Als we de organisatie mogen geloven zijn er maar liefst 50 kaarten verkocht! Een absoluut diepte punt in het toch al zielige leven van Glennis Grace.

Glennis was klaar om weer te shinen

Met de nadruk op was. Waar Glennis in Februari 2022 nog stond te shinen in de Jumbo, hoopte ze deze keer toch te shinen voor een volle zal en op een podium. Helaas voor Glennis, en gelukkig voor ons, zijn de mensen niet vergeten welke schade zij en haar knokploeg hebben aangericht.

Organisatie bang voor imago schade

De organisator van het gecancelde evenement, VG Events is bang voor imago schade. Zo zouden er vanuit Nederland veel reacties zijn binnengekomen. Een paar de vele reacties: “weten jullie wel wat jullie binnenhalen?” en “weten jullie wel wat er speelt?”. In België was niet bekend dat Glennis Grace in Nederland zwaar onder vuur ligt voor haar omstreden optreden.

België cancelt Glennis Grace

Naast de vele reacties omtrent de gebeurtenissen en veroordeling in Nederland speelt er volgens de organisatie nog iets mee. Namelijk, de zwaar tegenvallende kaartverkoop van het concert. Zo zou de organisatie omwonenden hebben gemeld dat er maar tussen de 40 en 50 kaarten waren verkocht.

Einde Carriere

Tot zover is de agenda van Glennis dus wel triest leeg. Waar ze hoopte vergiffenis en nieuwe kansen, lijkt Glennis in 2023 (godzijdank) slachtoffer te worden van de cancelcultuur. Maar kun je haar wel slachtoffer noemen? Wij denken dat ze het volledig aan zichzelf heeft te danken, iets met Karma en boontjes. Is dit dan eindelijk het einde van Glennis Disgrace? Wij duimen.

Heeft iemand Glennis Grace al zien prikken? Laat het ons weten.

Nog geen reacties