Rutger Castricum blijft floppen

Rutger (PowNed) wil ook graag Op1 presenteren Rutger Castricum vindt presentator slecht pt.2

Rutger Castricum blijft floppen met het fantastisch slechte programma De Tijd Van Ons Leven op NPO 1. Tina Nijkamp, onze kijkcijferkenner weet te vertellen hoe slecht de cijfers daadwerkelijk zijn.

De bedoeling van het programma is dat Rutger Castricum en Chatilla van Grinsven tegen de beste tijdrijders van de wereld strijden. Vier maanden lang willen zij hun best gaan doen om te bewijzen dat wielrennen geen sport is. Zo slecht als dit concept klinkt, is het ook.

Waarom welke ziel dan ook hiernaar zou willen kijken… Ik kan het je niet vertellen. Gisteren was de derde aflevering te zien, maar er werd door slechts 345 duizend mensen naar gekeken. Tina Nijkamp noemt het dramatisch. “Om 21.30 uur haalt het grote NPO 1 nog maar nét de top 25 en worden ze ingehaald door NPO 2, RTL 4, SBS 6 en RTL 5. Zelfs veel vooravondshows zoals Lang Leve de Liefde hebben meer kijkers”, aldus Tien.

“Daar lig je als zenderbaas en programmamaker wel een nacht wakker van. Gelukkig bestaat De Tijd van Ons Leven met Rutger Castricum maar uit 4 en niet 8 afleveringen…” Op1 volgde na de flop van Rutger, maar kreeg daarom ook een slechte instroom. Tina schrijft: “Dat is geen goede score voor de grootste zender van het land.”

Hadden we niet al voorspeld dat dit verschrikkelijk ging worden? Jawel. Zijn onze verwachtingen uitgekomen? Zeker. Had iemand verwacht dat dit programma een succes zou worden? Nee, natuurlijk niet.

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN