Johnny de Mol keert terug op TV

Johnny de Mol keert terug op TV
Johnny de Mol keert terug op TV

Johnny de Mol keert vanavond terug op tv als een van de presentatoren van de talkshow HLF8. Waar Johnny eind April 2022 stopte als presentator van de talkshow, maakt hij dus deze week zijn rentree. Dat vertelt hij in De Telegraaf. Papa John zal blij zijn, want dit wordt natuurlijk weer een flop.

Klaar voor een rentree

Door het vertrek van Leonie ter Braak bij SBS6 is er bij de talkshow een gat ontstaan op de vrijdagavond. Om dit gat te vullen is Johnny gevraagd om terug te keren bij de al geflopte talkshow. Johnny de Mol zegt klaar te zijn voor een rentree. Hij wil de draad weer rustig oppakken. Dat zal zeker hetzelfde draadje zijn dat hij verloor bij de (mishandeling) waar hij van is beschuldigd.

Wij zijn benieuwd hoe Johnny het al slechte programma nog slechter gaat maken. Wij zitten voor de buis. Oh, nee. Toch niet. Een ding weten we wel: Johnny is vrouwonvriendelijk en zou niet meer op tv moeten verschijnen.

Johnny de Mol beschuldigd

We weten allemaal dat Johnny de Mol is beschuldigd voor de mishandeling en poging tot doodslag van zijn ex-vriendin Shima Kaes. Triest genoeg is in oktober deze zaak geseponeerd, omdat er niet genoeg bewijs zou zijn. Heeft John macht uitgeoefend om de zaak te beïnvloeden? De zaak stinkt aan alle kanten. Weten jullie nog de gelekte brief die onze vriendin Yvonne Coldewijer deelde?

Johnny de Mol keert terug op TV gelekte brief deel 1
Johnny de Mol keert terug op TV 3
Johnny de Mol keert terug op TV gelekte brief deel 2
Johnny de Mol keert terug op TV 4