Uit eerste hand

Gio Latooy date duidelijk met Athena

Gio Latooy date duidelijk met Athena

Gio Latooy date duidelijk met Athena. In de vlog van gisteren gaven ze toe inderdaad gezoend te hebben in Rotterdam. Ook in de reacties weet iedereen het zeker: er speelt meer tussen de twee.

De zoen

In de vlog van gisteren spreekt Gio wederom met Athena af en daar komt ‘de zoen’ ter sprake. Ze geven zonder al te veel woorden te gebruiken toe dit inderdaad met elkaar te hebben gedaan. Gio vindt het alleen belachelijk dat hij hier ‘open over moet zijn’.

En dat is vreemd, want Gio spreekt zichzelf tegen. In zijn vlogs vertelt hij namelijk altijd dat hij ‘zo open en eerlijk’ is, maar dat valt dan dus wel mee.

Gio Latooy date duidelijk met Athena

Onder zijn video reageren zijn volgers ook met bevestigende teksten. Zij weten zeker dat er meer aan de hand is dan alleen ‘vriendschap’. We weten het wel zeker. Iemand vergelijkt de situatie ook met Jade Anna van Vliet, want ook zij was jong, fangirl en met een buitenlandse afkomst.

Geniet ervan!

Gio, Gio, Gio… het enige wat we hierover kunnen zeggen: dat heb je lekker gedaan. Geniet er lekker van, joh. Je hebt gelijk dat je alweer over Jade heen bent en nu over Athena heen gaat.

Watch on YouTube
Gio Latooy date duidelijk met Athena

Nog geen reacties