Televisie

André Hazes noemt moeder Rachel sneu

André Hazes noemt moeder Rachel sneu

Gisteravond was André Hazes te gast in de talkshow van Eva Jinek. Hierin vertelde hij openhartig over de situatie binnen de familie Hazes. Hij vertelt over het contact dat hij momenteel niet meer met zijn moeder heeft. Gelukkig noemt hij zijn gezin zelf ook triest.

Een rechtszaak over de erfenis

André heeft inmiddels geen contact meer met zowel mama Rachel als zus Roxeanne. Van het gezin is in die zin weinig overgebleven. Rox startte een rechtszaak tegen haar moeder wegens de erfenis van vader André Hazes. Daar zegt zoon Dré zelf over: “Kijk, wij hebben er allemaal een mening over en dat heb ik natuurlijk zelf ook, maar het is écht heel pijnlijk.

En vooral de dingen die er gebeuren en dan ook als ik zo’n rechtszaak voorbij zie komen… Kijk, ik sta daarbuiten. Daar heb ik oprecht niets mee te maken. Dat is iets tussen hun allebei.” En het is op z’n minst apart te noemen dat hij er ‘niets mee te maken’ zou hebben, want het gaat hiermee ook om zijn erfenis, maar dat ter zijde.

Het went nooit

Gelukkig heeft André Hazes zelf ook door dat het allemaal erg sneu is. Inmiddels is er weinig van het gezin overgebleven. Zelf zegt hij: “Het went nooit dat het zo pijnlijk is dat het allemaal zo gaat, want het is familie. Snap je? We kunnen het gewoon allemaal maar niet normaal, of zo. En het is heel pijnlijk en verdrietig dat we daar aan voorbij zijn gegaan, of zo.”

André Hazes noemt moeder Rachel sneu

Volgens zoon André ligt het niet allemaal aan Rachel zelf: “Ik heb geen contact met mijn moeder op dit moment, maar ik vind haar ook heel zielig. Omdat sommige dingen kan ze echt niet zoveel aan doen. En sommige dingen worden haar aangedaan en… Ik vind het sneu. Ik vind ons gezin een beetje sneu. Snap je? Hoe ons leven eigenlijk is gelopen met elkaar… Het is… Ik vind het gewoon… Het is heel verdrietig. Dat klinkt bijna alsof hij medelijden met haar heeft, maar niets is minder waar, want hij zegt dit vooral om aan te geven dat ze mentaal gestoord is, maar dat eigenlijk bij haar geboorte al is fout gegaan. En dat geloven we meteen.

Focussen op het positieve

Zoontje André Hazes is erg trots op zichzelf, omdat hij naar eigen zeggen nu op de positieve dingen gaat focussen. Daarom heeft hij een besluit genomen: “Eigenlijk iedereen die mij in de weg staat, daar neem ik gewoon even afstand van.” Zodoende besloot hij ook mama Rachel even aan de kant te schuiven.

Nog geen reacties