Wordt Patricia Paay oma in 2023?

Wordt Patricia Paay oma in 2023?
Wordt Patricia Paay oma in 2023?

Wordt Patricia Paay oma in 2023? Ze laat in ieder geval al trots aan Shownieuws weten dat haar dochter Christina Curry een baby zou willen. Het is een grote wens van Patries om oma te worden. Ze zegt zelfs dat ze een ‘leuke oma’ zou zijn voor haar kleinkind.

Christina Curry en haar partner (met p*k)

Ik geloof dat ik onder een steen heb gelegen, want ik dacht dat Christina Curry op vrouwen viel. Was zij niet met die persoon die inmiddels geen vrouw meer genoemd wil worden? Raven van Dorst? Natuurlijk heb ik het internet er even bij gepakt en ben ook ik tot de conclusie gekomen dat ze alweer anderhalf jaar met een gast is die ook niet helemaal hetero is (met een p*k). Excuseer mij, dit had ik even gemist.

Wordt Patricia Paay oma in 2023?

Nu liet Patricia Paay aan Shownieuws weten dat haar dochter graag een kind zou willen. Dat zou betekenen dat een grote wens van Patries in vervulling zou gaan: oma worden. “Ik heb haar wel horen praten over een baby. Een baby wil ze”, aldus mevrouw Paay. Ze vervolgt: “Enig. Ik ben gek op baby’s! Ik zou een hele leuke oma worden. Ik zou het heel leuk vinden.”

Emigreren naar Zuid-Europa

Maar daar houdt het grote nieuws rondom Patricia niet bij op, want ze heeft wilde plannen om Nederland te gaan verlaten. “Robbert en ik hebben het er laatst nog over gehad hoe heerlijk het niet zou zijn om in Zuid-Europa te kunnen gaan wonen. We hebben het erover om te gaan emigreren”, aldus Patricia tegen BekendeBuren. Er zijn alleen twee zaken die haar nog tegenhouden: haar moeder van 96 jaar en haar dochter die misschien een kind op de wereld gaat zetten.

Een bijzonder jaar in het verschiet

Grote kans dat 2023 een bijzonder jaar gaat worden voor Patricia. Waar zal het heen gaan? Moet ze geopereerd worden voor een nieuwe heup, wordt ze oma of emigreert ze naar Zuid-Europa met haar overspelige echtgenoot. We wachten het vol spanning af.