Patricia Paay is weer single!

Patricia Paay is weer single!

Opgepast! Laat het luchtalarm klinken! Sluit ramen en deuren! Patricia Paay is weer single! Ze was jarenlang getrouwd met haar 39 jaar jongere (!) man Robbert Hinfelaar, maar nu gaan de geruchten rond dat daar iets vreselijk mis is gegaan…

Patricia Paay is weer single!

Patricia en haar puber trouwden 5,5 jaar geleden met elkaar. Toen Patries hem voorstelde aan het publiek, loog ze over zijn leeftijd. Ze zei dat hij vier jaar ouder was dan dat hij feitelijk was. Alsof die vier jaar nog veel verschil gaat maken op dat verschil van 39 jaar.

Robbert snoepte er gisteravond op los

Maar nu komt de aap uit de mouw: Robbert zou gisteren hebben rondgehangen in een café waar hij aan allerlei mensen vertelde uit elkaar te zijn met Patries. RealityFBI kreeg informatie van een betrouwbare bron: “Ik kwam hem net tegen in een café en toen was hij aan het flirten en zei hij dat ze uit elkaar waren sinds één week.” Die bron dacht dat hij vreemdging, maar dat bleek niet zo te zijn. Tenminste: als hij de waarheid vertelde… Misschien was het wel een versiertruc om te zeggen dat hij single is, maar is hij dat eigenlijk niet.

‘Robbert blijft liever op de achtergrond’

Het is niet de eerste keer dat er geruchten de ronde doen over Patricia en Robbert. Eerder waren die geruchten er ook al en de blonde bejaarde reageerde daar toen op met: “Ik kreeg veel vragen over mijn man Robbert. Zijn jullie nog wel bij elkaar? Natuurlijk zijn wij dat nog” Ze schreef op Instagram dat ze echt nog wel samen waren, maar: “Robbert houdt niet van de publiciteit dus blijft hij altijd liever op de achtergrond. Bescheiden als hij is.” Ach, wat een fijne vent is het toch. Tja… Als ik hem was bleef ik nog heel eventjes zitten. Zolang duurt het heus niet meer.

Opvallende Instagram-post

Gisteren plaatste Patricia Paay nog een opvallende post op haar Instagram. Ze deelt een foto van de kerstboom en schrijft erbij: “Goedemorgen, wij zijn er klaar voor hoor! Laat de Decembermaand maar beginnen. Robbert heeft gister de kerstboom opgezet en samen hebben we deze versierd. Ik moet eerlijk zeggen, hij kan dit echt goed. Trots op onze prachtige boom. Hebben jullie al de kerstboom staan?”

Zou het zo zijn dat ze nog wel bij elkaar zijn? Want dan betekent dat dat Robbert gisteravond vreemdging. Óf Patries probeert ons met man en macht voor de gek te houden. We weten het niet. Wat denken jullie? Laat het weten in de commants.