NOS Journaal onder vuur na nieuwsbericht over Monica Geuze

NOS Journaal onder vuur na nieuwsbericht over Monica Geuze
NOS Journaal onder vuur na nieuwsbericht over Monica Geuze

NOS Journaal onder vuur na nieuwsbericht over Monica Geuze. Gisteravond in het journaal van acht uur werd er gesproken over Monica die vertelde over haar relatiebreuk en het einde van haar carrière als vlogger. Twitterend Nederland reageert hier vol verbazing op.

Geef ze maar eens ongelijk…

Gisteravond was het een nieuwsitem op het NOS Journaal dat Monica Geuze stopt met vloggen. Op Twitter ging het vervolgens helemaal los, omdat niemand begreep waarom dit in het nieuws voorbij moest komen. Er valt inderdaad wel iets over te zeggen.

Geef de twitteraars maar eens ongelijk… Het is inderdaad vreemd dat zo’n ‘showbizz-nieuwtje’ op het NOS Journaal komt. Zelfs ‘showbizz’ is nog een te groot woord, want we hebben het verdomme maar over Monica Geuze… Aan de andere kant zou je ook optimistisch kunnen stellen dat er dus te weinig slechts gebeurd is en daarom Monica een dag later ingevlogen wordt. Het is wel triest.

NOS Journaal onder vuur na nieuwsbericht over Monica Geuze

Zo schrijft een kijker op Twitter bijvoorbeeld: “Zolang het 8 uur journaal op NOS tijd heeft om het over Monica Geuze te hebben die stopt met vloggen valt het met de problematiek in Nederland schijnbaar wel mee.” En reageert weer een ander met: “Het besluit van Monica Geuze om te stoppen met vloggen wordt als nieuws gebracht in het achtuurjournaal? Echt Komkommertijd komt vroeg dit jaar.”

Voor de mensen die de video van Monica gemist hebben: bekijk deze hieronder.

END OF AN ERA - MONICAGEUZE VLOG
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x